Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga na admina. X D

MesseM

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: ღlek.
Nick oskarżonego: @ kacpeR16
IP/SID oskarżonego: VALVE_0:4:403382768
Data i czas zdarzenia: 17.10.2020 około 16:55.
Powód skargi: Admin nie wywiązuje się ze swoich obowiązków.
Opis sytuacji: No to tak, ziomek zamiast wywiązywać się ze swoich obowiązków jakie ma, to woli iść do TT i się buntować, a gdy CT'ek sobie nie radził i zamiast go dać do TT i pójść za niego do tego CT, to tak jak wspomniałem wcześniej wolał się buntować, a jak napisałem żeby poszedł za niego, to odpisał mi "Ale przecież on normalnie prowadzi", może prowadzi normalnie, ale nie daje sobie rady, a ty zamiast mu pomóc, to się buntowałeś. A z tego co wiem i pewnie ty też, to admin ma obowiązek iść do CT gdy dany gracz sobie nie radzi albo nie ma chętnych, a ty po prostu miałem to w d**ie.
Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): --> KLIK <--, a i była to jakoś mniej więcej 20 minuta na demku.

/edit: Skoro miał wywalone, to czemu tego nie zgłosiłeś? Jesteście od tego żeby siedzieć w tym CT, nawet i 24/7 jak nie będzie chętnych, a wy będziecie na serwerze. Nie widzisz sensu tej skargi, a to ciekawe, pewnie nie widzisz dlatego, że boisz się konsekwencji, też tak bym napisał. Gram byczku dłużej na tym serwerze od Ciebie i widziałem kilka takich sytuacji, ale jak napisałem na u@, to od razu chodzili do CT, tylko ty masz jakiś problem i nie poszedłeś. Pozdro.

• Lubię to! 3
  • Super 1
  • Wow! 1

• Użytkownik

Okej. Przynzaję się do tego, ale nie raz widziałem kiedy ktoś był w CT i sobie nie radził to admin i tak grał w TT i miał w to „wywalone”.  Też nie widzę sensu w tej skardze bo często są takie sytuacje na serwerze a Ty chyba widzisz to pierwszy raz. 

Pozdrawiam  

• Ha ha 1
  • Zasłużony

@ kacpeR16

Jak dana osoba nie radzi sobie w ct to twoim obowiązkiem jest jej pomóc. Ze jesteś nowy to dostaniesz ostrzeżenie słowne, ale staraj się pomagać innym jak sobie nie radzą 

• Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat rozwiązany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Skarga przyjęta.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]