Użytkownik∙ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Vortex991 Opublikowano 19 Października 2020 Użytkownik∙ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Imię: Jakub Wiek: 21 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ obecnie jeden z naszych dd2 stracił swojego opiekuna, a chciał bym pomóc w jego dalszym utrzymaniu oraz jego ulepszaniu. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: only dd2#2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak byłem opiekunem kilku serwerów jak i właścicielem. Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7-8/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): jeśli będę miał jakiś hajsik na zbyciu to jasne, iż nie zawsze będzie on reguralnie iż mam też swoje większe wydatki Coś o sobie: Mam na imię Jakub i mam 21 lat. Ukończyłem szkołę zawodową w kierunku Tapicera Meblowy. Jestem osobą sumienną i zawsze angażuje się w obowiązki mi powierzone. Moimi zainteresowaniami są piłka nożna, sporty walki i wojsko. Wojsko z pasji przerodziło się w to że służę już prawie 2 lata. Posiadam rzadko spotykaną umiejętność pracy w grupie. Jestem osobą miłą oraz kulturalną, wiadomo ale nie jestem święty jak chyba każdy z nas. Ten kto mnie zna to wie że jestem osobą z dużym dystansem do siebie i lubię sobie pożartować. Lubię także sobie pograć w gierki na komputerze takie cs itp. Jeśli ktoś by chciał się jeszcze czegoś dowiedzieć to zapraszam na priv tam mogę udzielić dodatkowych odpowiedzi 3 5 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ It'sOK Opublikowano 19 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Jak dla mnie vortex bedzie odpowiednia osoba na te stanowisko ,czesto jest aktywny ,jest kulturalny i pomocny dla nowych graczy :),dlatego uważam że powinien on zostac nowym opiekunem serwera dd#2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 19 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 +dobrze żyje z adminami na serwerze, dogadujemy się bez problemu +brak opiekuna, a DD2#2 jest szczególnie potrzebny +doświadczenie +wiek +/- ten amxx, ale tego można się poduczyć więc nie widzę większego problemu Ja jestem na tak, powodzenia 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ #WakeUpVac Opublikowano 19 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Napewno na Tak +aktywny +przyjacielski +dobrze wykonuje swoje obowiązki +chęci bo brak opiekuna 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 20 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 siema, + wiek + chęci + sm + doświadczenie Jestem również na TAK. Pozdro 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 20 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Jestem na tak +wiek +podanie +chęci 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Wredzia. Opublikowano 20 Października 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Miałam się w sumie tutaj nie wypowiadać, ale jednak postanowiłam to zrobić. Vortex moim zdaniem jest najbardziej odpowiednią osobą na stanowisku opiekuna dd2#2. Jest adminem aktywnym, nigdy nie widziałam z jego strony aby kogoś na serwerze faworyzował, wręcz przeciwnie. Bezwzględnie traktuje wszystkich, tak jak nakazuje regulamin. Osoba miła, pomocna; gdy ktoś ma jakieś wątpliwości/pytania na serwerze - zawsze stara się pomóc i udzielić odpowiedzi. Bardzo aktywny na serwerze jak i na forum. Faktycznie poczucie humoru ma i dystans do siebie również. Podanie bardzo ładnie napisane, przekonało mnie. Reasumując: zdecydowanie TAK. Nie ma się nad czym zastanawiać. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ViLoNe Opublikowano 20 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 +aktywny +posiada odpowiednie doświadczenie +kulturalny +utrzymuje dobry kontakt z graczami jak i adminami +rozsądnie i sprawiedliwie wykonuje swoje obowiązki Oczywiście dochodzi fakt, iż brakuje opiekuna, a Vortex moim zdaniem nadaje się na to stanowisko, dlatego ode mnie TAK ;D 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BunnyFight Opublikowano 20 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 +aktywność +wiek +podanie bardzo ładnie napisane +chęć pomocy przy serwerze A i jak możesz chciałbym cię sprawdzix w amx czy umiesz na 8 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 20 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Jestem na tak, +GT mniejszy nolife niż tamten, ale wybaczam mu bo zabieram go często na phasmophobie, +Wiek, +Ładne podanie, +składka +Chęć pomocy, +Pomoc w rozkręcaniu streama, duże tak! 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 21 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Na tak + Chęci + Ładne podanie + Brak konfliktów + Bardzo znany na serwie naura Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Października 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Napisz do mnie PW w celu wyjaśnienia jednego punktu z podania Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Października 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi