GENERAL ALADEEN Opublikowano 19 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Nick: @ GENERAL ALADEEN Imię: Dawid Wiek: 38 lat Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Od 4 do 5 godzinek dziennie. Opisz siebie: Miły z poczuciem humorku, towarzyski. Lubiący się pośmiać z ziomkami. Dlaczego akurat Ty?: Myślę że się przydam, mam sporo wolnego czasu. Z językiem polskim nie mam problemów, dodatkowa para rąk się wam przyda. Chciałbym pomóc w Redakcji, noi też chciałbym wprowadzić nowości, ale to z biegiem czasu. Myślę, że warto mi dać szansę wykazać się. Doświadczenie: A w szkole się liczy :D? Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 7 Przykładowy wywiad/artykuł: + Znajomość zasad ortografii, gramatyki i interpunkcji + Pisanie sensownych postów + Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej dwa tygodnie temu + Posiadane 40 postów + Umiejętność czytania ze zrozumieniem + Znajomość regulaminu + Minimum 15 lat + Brak ostrzeżeń na forum Edit: Spoko nie ma problemu moge zrobić wywiad. Tylko jeszcze takie pytanie czy znajdą sie chętni. ??? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 19 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Na Nie. - Wszystkie twoje "artykuły" można śmiało oskarżyć o plagiat. Kopiuj -> wklej. Dobrze, że chociaż źródło podajesz. + Wiek + Staż na sieci. Jednakże, ten - ma dużo większe znaczenie i dla mnie z buta Cię dyskwalifikuje, sorry. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 19 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Siema, + wiek + staż + ogarnięty --- no szkoda, że te artykuły nie są twoje ;( Ja myślę, że można dać spróbować się wykazać koledze. Okres próbny. Pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Donator Dumbik Opublikowano 19 Października 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Ciężko jest ocenić Twoje możliwości po tych artykułach. Tak jak napisał Uszasty, kopiuj - wklej, mało było w tym Twojego wkładu i chęci. Jak dla mnie zrób jakiś porządny i wyczerpujący wywiadzik i będzie wiadomo na czym stoimy. Na chwilę obecną jestem bardziej na NIE, ale to tylko moja sugestywna opinia. Z innych rzeczy, to: +Wiek +Chęć pomocy +Staż na forum +Jesteś ogarnięty chłopak i wiem, że sobie poradzisz na tym stanowisku POWODZENIA!! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 19 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Na nie. + Wiek + Aktywność - Artykuły, kopiuj wklej i free pościk 1 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ #WakeUpVac Opublikowano 19 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Tak i nie +aktywny +chęci - artykuły plagiat Ale jak nie dostanie szansy to się nie dowiemy czy chłopak potrafi coś czy też nie. Co do wywiadu pw napisz i napewno ze mną przeprowadzisz wywiad ts zawsze po 18 jestem. Nie widzę problemu 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 22 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 +wiek +/-podanie -te artykuły ☹️ copy-paste Ale myślę, że warto dac ci szanse Jestem za OP. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Vortex991 Opublikowano 22 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Na małe tak: + wiek +chęci +/- podnie - artykuły copy-paste Jestem za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 22 Października 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Przyjmuję na okres próbny 2 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 22 Października 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi