Użytkownik∙ #WakeUpVac Opublikowano 19 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Imię: Sebastian Wiek:24+ Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Brak opiekuna to jedna sprawa, druga chciałbym pomóc w prowadzeniu serwera. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: only dd2#2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie, dlatego to mnie jeszcze mocniej motywuję do potrzeby rozwijania swoich umiejętności, i dążenia do wyznaczonych celów. Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7-8 ale wszystko jest do nauczenia Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak jasne. Coś o sobie: Cześć jestem Sebastian mam 24 prawie 25 lat, pracuje w godzinach 8-16. Mieszkam w małym miasteczku słynącym z piwa (Warka). Lubię grać w Cs'a, oglądać mecze zarówno te e-sportowe jak i sportowe. Obecnie pracuję na stanowisku laboranta w niewielkiej firmie z chemią budowlaną. Uwielbiam oglądać horrory jak i filmy akcji. Piszę też to podanie bo tak jak wyżej napisałem, chcę wesprzeć administrację mam spore ambicje, nie chce się ograniczać tylko na adminowaniu ale też rozwijać, uczyć się i doskonalić umiejętność. Wymagania Minimum 16 lat :+ Bycie pomocnym: + Wsparcie finansowe :+ Posiadać dobrą reputację na serwerze : Tutaj znajdą się osoby co nie lubią ale większość raczej lubi Posiadać dobre zdanie u administracji serwera : Myślę że jest Znajomość AMX/SMX/SOURCEMOD/FTP: +/- napewno trochę nauki jest Posiadanie admina na serwerze: oczywiście 2 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 19 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 + Wiek +/- Doświadczenie + Jesteś ogarnięty, pracowity, chętny do pomocy i przede wszystkim konsekwentny (XD) - myślę, że tych cech właśnie najbardziej potrzebuje dobry opiekun. Jestem na malutkie tak. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 20 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 hej, + wiek + sm + chęci +/- doświadczenie Jestem na TAK. pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 20 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 +wiek +chęci +wymagania -/+ doświadczenie ale każdy kiedyś musi spróbować nie? Myślę, że warto dać ci szanse Na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 20 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Jestem na tak, +Wnioskując po GT to jakiś ciężki nolife, +Wiek +Ogarnięty, +Składka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Vortex991 Opublikowano 20 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Jestem na TAK: + składka +nolife + dobrze dogaduje się z graczami i administratorami + wywiązuje się z nadanych mu obowiązków + brak opiekuna 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik CS BADBOY Opublikowano 21 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 +wiek +chęci +wymagania -/+ doświadczenie ale każdy kiedyś musi spróbować inaczej nic sie nikt nie nauczy Myślę, że warto dać chlopakowi szanse Na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 21 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Na tak + GT + Wiek + Ładne podanko 1 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 21 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 +NoLife jakich niewielu +dobry kontakt z graczami i administracją na serwerze +wsparcie finansowe +ładne podanie -brak doświadczenia, ale tak jak wspomniano wyżej, każdy od czegoś musi zacząć Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Merwin Opublikowano 22 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Jestem na Tak: + wiek. + składka. + chęci. + GT. +ładnie napisane podanie. - doświadczenie ale każdy musi mieć ten pierwszy raz na stanowisku. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Października 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Napisz do mnie PW w celu wyjaśnienia jednego punktu z podania Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Października 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi