Użytkownik Hover Opublikowano 21 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Nick: Hover Imię: Grzegorz Wiek: 14 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Zależy od tego czy mam telefon przy "dupce" i czy nie jestem zajęty. 4-10h Opisz siebie: Cześć jestem Grzegorz, interesuję się programowaniem, montażem filmowym, itp. lubię czytać książki i chciałbym kiedyś napisać swoją. Jestem Altruiztą (nie z wyboru tylko z przyzwyczajenia), bo prawie nigdy nie mówię nie. Lubię uprawiać sport. Dlaczego akurat Ty?: Chciałbym zobaczyć czy nadaję się na to stanowisko. Doświadczenie: Nie posiadam takowego. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Różnie (7/10). Kontakt: PW/Discord/Forum/TeamSpeak3/Steam Przykładowy wywiad/artykuł: Nie mam. 1#Edit Rozumiem wasze zdania o tym, "że dzieciak to sobie dla beki napisał" i że zdecydowaliście na nie, rozumiem ale to że nie mam doświadczenia w redakcji czy w czymś podobnym. Cytat +/-doświadczenie (do nauczenia) Każdy od czegoś zaczyna, jeżeli tak bardzo chcesz żebym miał jakieś doświadczenie to ci mogę powiedzieć, że np. prowadziłem gazetkę szkolną i prowadziłem wywiady w 3 klasie, i co mamy jakieś doświadczenie. Cytat --podanie (To żart? Ja rozumiem wiek młody, szalony jeszcze. Takie podanie to nawet na Polskim w szkole nie piszą bo lepiej pustą kartkę oddać) Tu powiem tylko tyle, że uważałem, że nie ma sensu rozpisywać się o sobie i nie wiem pisać, że miałem chomika lecz mi zdechł 4 lata temu czy, że mam zamiar iść do Technikum programistycznego. Uważam to za zbędne, dlatego napisałem, krótko, zwięźle i na temat. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 21 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Jestem na nie -/+ podanie -/+wiek - "Przykładowy wywiad/artykuł: Nie mam" 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 21 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 -Podanie mało się rozpisałeś +/- Przykładowa wywiad/artykuł - Skąd go ma mieć jeśli nie ma doświadczenia i nigdy tego nie robił? -Wiek -Staż Dzisiaj na Nie sorki 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ #WakeUpVac Opublikowano 21 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Zdecydowanie na Nie -wiek +/-doświadczenie (do nauczenia) --podanie (To żart? Ja rozumiem wiek młody, szalony jeszcze. Takie podanie to nawet na Polskim w szkole nie piszą bo lepiej pustą kartkę oddać) + chęć pomocy Powodzonka 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 22 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi