Użytkownik∙ pr0 0wn3d.cfg Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Imię: Rafał Wiek: za kilka dni 27 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałbym wesprzeć @|K4|Bum w obowiązkach. chłop często nie ma czasu. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: DD2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: No ba. Byłem opiekunem na jednej z większych siec iw Polsce. Sieć umarła kilka lat temu Znajomość amxx i panelu (0-10): 10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): No ba, z hajsem nie ma problemu Coś o sobie: Osoby z forum mnie znają, udzielałem wywiady już o sobie W sumie nie wiem co napisać. Znacie mnie chyba już Rafał, lat 27 (prawie ), jestem rodowitym Warszawiakiem Wymagania : 16+ -> jest Ogarnięty -> jest Pomocny -> jest Wsparcie finansowe -> jest Znany -> myślę że tak Dobra opinia u wyższej Administracji -> prawdopodobnie tak Znajomość panelu amx/Ftp -> wyśmienita Odnośnik do komentarza
Użytkownik kozak345 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 (edytowane) +NA TAK DOBRA MORDA +HAJS MUSI SIĘ ZGADAĆ + OGARNIĘTY + POMOCNY + HAJS MUSI SIĘ ZGADZAĆ + WIEK ZOSTAW DZIĘKI (JAK BYŚ NIE WIEDZIAŁ TEN PUCHAREK ) BO CIE ZABIJE PS JAK ZA KILKA DNI 27 TO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Edytowane 31 Sierpnia 2018 przez kozak345 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik smilej Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Na TAK: +wiek +ogarnięty +W porządku jest 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Azed0 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Pewex mordo, że na tak +wiek +amxx +pomocny +ogarnięty +doświadczony +pitos 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FreeKill Opublikowano 1 Września 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Na tak + Wiek + Ogarnia + AMXX + Ma doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 1 Września 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Tak, + Wiek + Ogarnięty + Doświadczenie + Przydała by się pomoc dla Buma 1 Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 1 Września 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Na TAK +Wiek +Staż +przyda się pomoc macie rację 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 1 Września 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 TAK: + chęci, + wiek, + ogarnięty, + Staż/aktywność. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Opublikowano 1 Września 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Na Tak +Wiek +Ogarnięty lecz bot +Staż +Chęci +Hajs się zgadza 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 1 Września 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Na Tak: + ogarnięty + staż + doświadczenie + wymagania spełnia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 2 Września 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi