Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 23 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Witam Wszystkich 1. Imię: Ksawery 2. Wiek: 18 Lat 3. Kontakt: GG/Forum/Teamspeak3 4. Twój nick na serwerze: Krejzol | 5. Ile czasu spędzasz na TS3: Po 8 godzin lub dłużej https://imgur.com/a/DItbXR8 6. Twoje doświadczenie z TS3: Kiedyś miałem ze znajomym swojego Teamspeaka gdzie było 160 slotów oraz byłem technikiem na dwóch innych serwerach. 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Cześć mam na imię Ksawery, mam 18 lat i jestem informatykiem/programistą. Chciałbym pomagać administracji jak i dawać propozycje, opiekun serwera coś o tym wie, ponieważ na priv podrzucam mu nie raz propozycje zmian czy dodania czegoś. Tak jak na górze pisałem znam się na Teamspeaku3 jak i na dodawaniu botów na serwer. Chciałbym trzymać kulturę oraz porządek na serwerze głosowym, chciałbym również pomagać użytkownikom jak będzie taka potrzeba. Przykładem mówiąc, pomagałem osobą nawet nie będąc na żadnym stanowisku, dawałem rady oraz wspierałem jak czegoś potrzebowali. Tak jak niektórzy widzą na moim kanale siedzi parę osób i jak ktoś czegoś potrzebuje to przerzucam lub piszemy na priv. Spędzam dużo czasu na Teamspeaku oraz mam dobry kontakt z użytkownikami. Sam wiem że ranga "Admin Ts3" nie służy do dawania rang "for fun", czy zabawy, wiem że moim zadanie na tym stanowisku to przestrzeganie regulaminu oraz pomoc użytkownikom jak i wspieranie się między Administratorami. 1. Minimum 16 lat. ✅ 2. Posiadanie podstawowej wiedzy obsługi TeamSpeak3. ✅ 3. Czyste konto na forum (brak warnów). ✅ 4. Rozpoznawalność na serwerze. ✅ 5. Sprawny mikrofon. ✅ 6. Brak posiadania przywilejów na innej sieci. ✅ Pozdrawiam Edit #1 Jaki mściwy? @ Dusia bo nie rozumiem cię. Wszystko jest na nagraniach lub w logach, wszystko jest wysłane Trivorowi czy nawet Pubowi. Nie wiem czemu uważasz że chciałem się pozbyć Piotrka. Co do wyjaśniania normalnego bez skarg, to nie, nie dało się normalnie tego dogadać bo Piotrek nie dawał dojść do słowa i to też jest na nagraniu. Co do propozycji wszystko zostało pisane na priv między mną, a Pubem, a nawet Wikcią. Co do twojego pisania w sprawie "kolesiostwa" to nie zgodzę się z tym, tak jak w realnym życiu, tak i tu w Internecie każdego traktuje równo i szanuje, Piotrka też szanuje itp. ale jeżeli nie dało się dojść do słowa to sorry bardzo ale skarga była potrzebna i bez dowodów bym jej nie pisał. A co do całego "kolesiostwa" jakie zauważyłem na teamspeaku to też bym parę rzeczy dodał, ale nie jestem taki, żeby wypisywać dowody na kogoś pod publikę i żeby każdy to widział. Nie o to w tym Dusia chodzi. Nastawiam ludzi? Przeciwko komu? Nie rozumiem cię też tutaj, ludzie sami mi gadają na teamspeaku, że Piotrek gada i gada nikomu nie daje dojść do słowa, grozi czy inne tam. A co do aktywności mam ją pokazywać na TeamSpeaku, a nie na forum jeżeli składam podanie na Admina, a siedzę na Teamspeaku najdłużej. Na KONIEC tego mszczenia się czy dogryzania jak to ty mówisz, powiem jedno, to nie jest mszczenie się na kimś bo taki nie jestem to jest szczerość. Napisz na priv to coś Ci wyślę. Skarga oficjalna poleciała jedna, a na priv pisałem i nie dało sie dogadać. A co do tej skargi oficjalnej to sam Pub mi powiedział żebym nie pisał na priv itp. tylko napisał oficjalną, po oficjalnej skardze Piotrek pokował mnie gdzie też to wysłałem Pubowi (w poke odpowiadał mi sarkastycznie na skargę i cisnął beke). Więc nie wiem o jakich X skargach piszesz, bo powtórzę drugi raz skarga oficjalna była tylko jedna. Co do łamania regulaminu przez innych graczy na moim kanale to nie wiem o czym mówisz bo albo gramy w Cs:Go albo w inne gierki, dlatego nie wiem skąd wzięłaś to że ktoś łamie regulamin z moich znaj czy osób które ze mną gadają Miało być to normalne podanie m, dlatego żeby nie robić szumów czy atencji dla publiczności chodź na priv 5 1 1 2 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 23 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Jestem na tak +wiek +podanie +chęci +doświadczenie Pozdrawiam. 3 1 Odnośnik do komentarza
Donator Dumbik Opublikowano 23 Października 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Parę razy gadaliśmy na Ts'ie, więc pozwól, że się wypowiem. Jesteś bardzo fajną i miłą osóbką, nie dążysz do konfliktu tylko próbujesz mu zapobiec. ++Doświadczenie +Chęć pomocy, proponowanie zmian nie będąc na żadnym stanowisku. +Pomysłowy +Wiek +++Czas poświęcony na Ts'a, mało jest osób, które spędzają tyle czasu co on, a jeśli się taki ktoś zdarzy, to siedzi on afk i nie jest aktywny jak Krejzolek. Podsumowując, jestem na TAK. Powodzenia bracie! 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PiotrulloDD Opublikowano 23 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Rozumiem że te podanie to żart??? Na nie !! Może i spełniasz wymagania takie jak wiek i czas spędzany dziennie na teamspeaku lecz jesteś najbardziej toksyczną osobą jaką udało mi się poznać w życiu prowokujesz ludzi, przyczepiasz się do wszystkiego nawet najmniejszych rzeczy, posada Admina nie jest przystosowana do takich osób jak ty . To moja własna opinia nie każdy musi się z nią zgadzać ale niestety tak jest i tutaj nie zaprzeczysz. Edit#1 Powiedziałem że to jest moje zdanie nie wiem dlaczego wypowiadasz się do mojej wypowiedzi a i jeszcze jedno @ Vanishhhh jeżeli bym powiedział co *to 10 razy degrada dostał więc hamuj trochę mordeczkę . 1 7 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 23 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Jestem na TAK + Znany + Brak konfliktów + Aktywność 5 minut temu, PiotrulloDD napisał: Rozumiem że te podanie to żart??? Na nie !! Może i spełniasz wymagania takie jak wiek i czas spędzany dziennie na teamspeaku lecz jesteś najbardziej toksyczną osobą jaką udało mi się poznać w życiu prowokujesz ludzi, przyczepiasz się do wszystkiego nawet najmniejszych rzeczy, posada Admina nie jest przystosowana do takich osób jak ty . To moja własna opinia nie każdy musi się z nią zgadzać ale niestety tak jest i tutaj nie zaprzeczysz. Żartem jest twoje zachowanie Otrzymałeś degradację z admina, spłakałeś się lekko mówiąc i tyle. Poza tym, gdybym wysłał tutaj ssy z naszej rozmowy na pw, to nie wiem czy by nie było do śmiechu, np. grożenie banem xd Pozdrawiam 2 1 3 1 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 23 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 +wiek +rozpoznawalność +czas na tsie +porządne podanie +dobre relacje z społecznością tsa +kultura -konfliktowość Na TAK, pozdrawiam 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dusia Opublikowano 23 Października 2020 Junior Admin Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 -Nie jesteś bezstronny -Potrafisz nastawiać ludzi przeciwko komuś albo po prostu robisz pewne rzeczy bez pomyślunku automatycznie nw. -Jesteś mściwy? Jeśli mogę to tak nazwać, mówię o sytuacji z Piorkiem, coś się między innymi Tobie w nim nie spodobało i pisałeś na niego skargi o wszystko co było możliwe, by tylko się go pozbyć. -Zachowanie na forum, wtrynianie zawsze swoich pięciu groszy tam gdzie nie powinieneś mimo, że o tym wiesz. I tak jak było widać w sytuacji z Piotrkiem, nie umiesz się sam z kimś dogadać/dojść do porozumienia, załagodzić jakoś sprawy tylko wolisz coś nakręcać, wyolbrzymiać i ciągnąć do końca Piszesz w podaniu, że chciałbyś dawać propozycję, ale przecież nie potrzebujesz rangi admina do dawania propozycji, a jakoś na forum co do TS'a nie wleciała żadna propozycji od Cb prócz dzisiaj gdzie napisałeś to akurat teraz gdy napisałeś podanie noo ii propozycja konkursu, która też wleciała po konkursie tsowym. +Pisanie propozycji to nie wszystko, bo propozycje umie każdy napisać, ale żeby to była jeszcze jakaś sensowna propozycja na plus, a nie tylko po to by pokazać jakąkolwiek swoją aktywność Myślę, że gdyby Twoje podanie zostało przyjęte to na TS'ie zrobiłoby się tylko kolesiostwo w administracji //Edit Ja nie mówię o tej jednej skardze tylko o X skargach Twoich na niego, bo przecież nie pisałeś raz w jego sprawie. Jakoś z osobami z którymi spędzasz czas rozmawiasz/grasz nie piszesz na nich skarg mimo że łamią przy Tobie regulamin, a czemu? Bo wychodzi na to że pisze się skargi na osoby, których się "nie lubi " bądź "nie spędza się z nimi czasu" albo się jest bezstronnym i jak już się pisze skargi to się pisze na wszystkich co łamią regulamin, albo na nikogo, bo co to za wybieranie, że na tego się napisze skargę, a na tego nie. I mówisz o nagraniach i logach, ciągle mówisz o jednej sytuacji, a za jedną sytuację się nie dostaje degrada, tak jak pisałam UP Ty na Piortka skarżyłeś się o wszyyystkoo, byle pierdoły zgłaszałeś by tylko zgłosić. I to skoro pisałeś propozycję na PW to skąd zwykli użytkownicy mogą wiedzieć o Twoim "zaangażowaniu"? Propozycje pisze się w działach od tego są przecież, żeby ludzie też wypowiedzieli swoją opinie na dany temat i żeby widzieli, że coś się dzieje Edit v2 Szczerością jest walenie na kogoś skargi bez przerwy? I to Tylko na jedną i tą samą osobę? Jak Ty sam nie umiałeś tamtej sytuacji załagodzić było poprosić o pomoc by to było obgadane przy np. opiekunie/J@, a nie coś w stylu " ok jak coś będę dalej dostarczał dowody co do skarg" .. Co do nastawiania ludzi" powinieneś wiedzieć o co mi chodzi bo zwracałam Ci uwagę o to zachowanie i pisałam, że tak się nie powinno robić, więc ja teraz nie rozumiem czego ty nie rozumiesz xd "A co do aktywności mam ją pokazywać na TeamSpeaku, a nie na forum jeżeli składam podanie na Admina, a siedzę na Teamspeaku najdłużej." Na forum też jest potrzebna aktywność administracji serwerów, nie raz były odrzucane podania z powodu "konto pod podanie" A jak się pisze propozycję to oczywiście, że propozycję składa się dla innych też, żeby innym się to podobało, a skąd mamy znać zdanie innych skoro propozycje są na pw a nie w działach? w działach ma być ruch i ma się coś dziać przecież.. 1 7 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 24 Października 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 @ Admin SerweraTS3 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hover Opublikowano 24 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Witam, + wiek +doświadczenie + chęci + kultura - konfliktowość Ahh, Krejzol masz troszkę za tymi uszkami jak słyszałem, lecz uważam, że kiedy trzeba potrafisz. Nie wiem co robiłeś lub jaki byłeś przed przerwą od forum, lecz patrząc na ciebie w tej chwili mógłbym dać na TAK lub Okres próbny 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hermi Opublikowano 25 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 na nie -2/4 że jesteś konfliktowy -nie przestrzegasz regulaminu ;~D gdybyś miał się przyczepić ale jak to hurdur łamanie wyraźnie napisałeś w skardze że kickowałeś piotrullo " §5.5 Wyrzucanie Admina z kanałów publicznych jest zabronione" +/-wiek Ogółem nie przyjąłbym cię po samym fakcie, że administrator ma o tobie taka opinie nie znam cię, ale po przeczytaniu wypowiedzi ludzi pod podankiem / skarg które pisałeś nie sądzę, że się nadajesz. es 1 1 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 26 Października 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Witajcie, przepraszam, że tak późno ale na rozpatrzenie takiego podania jednak potrzebowałem trochę więcej czasu gdyż aktualnie jestem między młotem a kowadłem. Oczywiście w pierwszej kolejności chciałbym przekazać Wam ogromne podziękowania dla wszystkich @ Użytkownik oraz @ Użytkowniczka za tak liczne wypowiedzi, które zapewne przełożą się nam za moment na końcowy werdykt -> rozpatrzenie podania. Jestem tu od niedawna i zauważyłem już nie pierwszy raz mega aktywność z Waszej strony na forum - co jak wiecie jest bardzo dla nas pomocne Przechodząc już do samego sedna muszę Wam śmiało powiedzieć i Tobie @ Krejzol też, że brakuje nam Administratorów dwóch nam ostatnimi czasy odpadło z zespołu brakuje mi też tak naprawdę rąk do pracy ale nie zmienia to faktu, że jednak bardziej stawiałbym nie na masówkę - a na doświadczenie, bezkonfliktowość i pewną ekipę, która nie ma złych opinii wśród rówieśników. Tego oczekuję od kandydatów do rangi Administrator TS3 zarówno jak i Administracja samego forum ode mnie. Zapraszamy ponownie do złożenia podania po zakończonym cooldown (bodajże jest to 1 podanie na tydzień) PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 26 Października 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi