Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 23 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Witam, Przychodzę z propozycja dodania serwerów na Teamspeak3. Tłumaczę już o co mi chodzi, moim zdaniem wprowadziłbym np. nad lobby wszystkie serwery z ip, czyli 9 serwerów (3 serwery Cs:GO i 6 serwerów Cs 1.6) Wyglądałoby to w ten sposób że w miejscu zaznaczonym na zdjęciu (Zdjęcie 1) stworzono by "[cspacer]◥◣━━━━━━ Serwery CS:GO i 1.6 ━━━━━━◢◤" jeden na górze i pod nim " Strefaskilla", a pod napisem strefaskilla byłoby umieszone "Zapraszamy Na Nasze Serwery" oraz zamknięte znów dla ozdoby "[cspacer]┄┄┉┉┉┉┉┉┉┉┉◥◣◆◢◤┉┉┉┉┉┉┉┉┉┄┄". Po wykonaniu tego dałoby się 9 osobnych kanałów z nazwą danego serwera ( Zdjęcie 2. pokazany przykład na zdjęciu), kanały były by zablokowane, ponieważ żeby nikt nie wchodził i byłyby w stylu ogłoszeń. Moim zdanie przydatne i dlatego stworzyłem propozycje, ponieważ żeby dany użytkownik nie wchodził już na forum to ma pod ręką IP oraz nazwę serwera. Zdjęcie 1. https://imgur.com/a/snR5tQX Zdjęcie 2. https://imgur.com/a/c7BWPil Pozdrawiam Jak się spodobało to zostaw "+" 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 23 Października 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Przydatne, bo dany użytkownik dzięki temu nie musi wchodzić na forum???? Właśnie serwery są po to by też reklamowały forum i żeby ludzie właśnie wbijali, a nie żeby wszystkiego naćkać na serwerze, żeby użytkownicy wgl nie mieli potrzeby wbijania na forum.. nie bez powodu na serwerach pisze info "zapraszamy na nasze forum Strefaskilla" albo "więcej informacji na strefaskilla.pl" Ja jestem na nie ponieważ to by tylko wydłużyło TS'a co jest na minus i od tego typu informacji jest właśnie forum 1 1 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 24 Października 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Gotowe. 1 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 24 Października 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi