Skowron Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. skowron Opublikowano 24 Października 2020 Skowron Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 1. Imię: Łukasz 2. Wiek: 31 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Około 3-4 godzin w zależności od pracy. 4. Co chciałbyś zmienić: Raczej nie trzeba nic zmieniać, a chętnie wrócę na forum i podejmę jakiś obowiązek. 5. W czym chciałbyś pomóc: Pomogę w utrzymaniu porządku na forum. 6. Dlaczego akurat ty: Posiadam doświadczenie na tej randze i większość użytkowników mnie zna i mam dobry kontakt z ludźmi. 7. Staż na forum: Od 2 maja ubiegłego roku. Teraz miałem przerwę jakieś 3 miesiące. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak. Pozdrawiam. 3 7 3 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 24 Października 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 NA TAK + WIEK + STAŻ / AKTYWNOŚĆ + DOŚWIADCZENIE PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 24 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Na tak! ++ Doświadczenie +Znany +Wiek Można tych plusików w nieskończoność dawać Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 24 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Oczywiście, że jestem na tak +wiek +doświadczenie posiada spore +Znany jest na sieci Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 24 Października 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 No to mamy moderatora ? +Wiek +Doświadczenie ( był na wyższych rangach) +Kulturalny użytkownik +Znany +Chęć +Staż Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ -.-Paradise-.- Opublikowano 24 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Na tak +Staż +Znany +Wiek +Doświadczenie Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 + Staż + raczej wywiązywałeś się ze swoich obowiązków, nie latałeś za każdym możliwym kolorkiem. - Niestabilny. +/- aktywność na forum ( tu fakt mało Cię widać na forum ogółem) + IPS - Duży minus twój to twoja wcześniejsza rezygnacja z administratora sieci cs 1.6 jeszcze jak była ta ranga zamiennik juniora teraz, tu mnie zaskoczyłeś @ skowron . Jak cię znam, to tego się po tobie nie spodziewałem. Sam nie wiem łukasz, jesteśmy kumplami (mam nadzieję, że też tak uważasz), ale tym razem będe na NIE za bardzo się pospieszyłeś. 1 5 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 25 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Na tak + Chęci + Znany + Pełnił już taką funkcję tutaj, a nawet większą naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 25 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Jak najbardziej na Tak! + znany i lubiany + znaczny staż na sieci + pomocny, przykłada się do swoich czynności + wiek Powodzenia skowyrku! 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 25 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 +wiek +staż +chęci +doświadczenie Na TAK. pozdro Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 25 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Takich podań nawet nie trzeba czytać, takie podania powinno się od razu przyjmować. Jedna z najbardziej rozpoznawalnych i szanowanych osób na forum, jestem na ogromne TAK. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Października 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi