Użytkownik Cysiu Opublikowano 26 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 1. Imię: Krzysztof 2. Wiek: 26 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: teraz aktualnie w sumie cały dzień jestem dostępny. Pracuje na dwie zmiany lecz w pracy mam dostęp do komputera lub jestem na telefonie. 4. Co chciałbyś zmienić: Do zmiany nie ma raczej na razie nic, wszystko funkcjonuje bardzo dobrze ale jak wpadnie mi coś do głowy to oczywiście będę dawał propozycje 5. W czym chciałbyś pomóc:Chciałbym pomóc trochę czerwonym i niebieskim oraz dwóm zielonym 6. Dlaczego akurat ty: Mam sporo doświadczenia z poprzedniej sieci na której spędziłem kupę czasu. Fakt było to z 5 lat temu ale przechodziłem tam od moderatora aż po czerwona administracje. Myślę ze moje doświadczenie się przyda trochę aby wam trochę pomoc i ogarniać forum. 7. Staż na forum: Rejestracja 15.06.2019 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak PS. Może i to za wcześnie składać u was podanie ale jak to mówią raz kozi śmierć 3 1 Odnośnik do komentarza
Donator Dumbik Opublikowano 26 Października 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Na NIE, nie spełniasz paru wymagań: Minimalnie 18 lat, 10 dni online, Minimalnie 300 postów, Rozpoznawalność oraz aktywność, Znajomość ortografii i zasad pisowni, Wysoka kultura osobista, Brak ostrzeżeń na koncie. Masz rację, trochę za wcześnie na podanie, posiedź z nami, daj się poznać lepiej, popraw aktywność, a kto wie, może za jakiś czas Ci się uda. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Vortex991 Opublikowano 26 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Sory mordeczko ale jestem na NIE - Podanie pisanie na kolanie - Nie spełniasz wymagań - słaba aktywność Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 26 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Do takich rang, trzeba mieć poukładane podejście. Jestem na NIE: - Podanie nawet nie jest chętne do zwrócenia uwagi, zlewa się, nic nie jest wyszczególnione, nawet nie ma co wpaść w oko xd - Składasz dwa podania w ciągu jednego dnia - Aktywność, nie widzę Cię niestety na forum, a w roli moderatora jest to bardzo ważne + Wiek Nabierz stażu, posiedź na sieci, wypracuj reputację, wtedy uderzaj. Powodzenia! Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 26 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Wybacz ale dzisiaj jestem na Nie.. -Wymagania -Aktywność +Wiek -Podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dexteross Opublikowano 26 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Jestem na nie: - brak 10 dni online -brak odpowiedniej ilości postów -podanie niechlujne -bardzo niska aktywność Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 26 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 "teraz aktualnie w sumie cały dzień jestem dostępny" konto 2019 1 rok 1dzień - znaki typu , . cię nie obowiązują xd - wiek + No to nie ma prawa bytu Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 27 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Na nie -aktywność -/+staż -nie znam Ciebie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 27 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Na dzień dzisiejszy jestem na nie. +wiek -aktywność na forum -nie spełniasz podstawowych wymagań Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 27 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 +wiek +doświadczenie -aktywność na forum Na NIE. pozdro Odnośnik do komentarza
Użytkownik flyz11 Opublikowano 28 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 No No No No No Nie. +staż -wiek -podanie na kolanie -aktywność. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ #WakeUpVac Opublikowano 28 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Na duże nie:) -podanie z góry powinno być odrzucone (na kolanie pisane) -aktywność -nie spełniasz wymagań wszystkich Ps. Dobry admin z CB ale moderator musi być ogarnięty i znany w małym stopniu Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 30 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 na wielkie nie jestes tak krotko na forum i juz podanie na taka funkcje - slabe podanie- nie spelniasz wymagan - Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 2 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Oczywiście że na nie - Wymagania - Nie widzę Cię w ogóle na forum - Chciałbym pomóc czerwonym, niebieskim i zielonym? Ale w czym pomóc? Właśnie, brak konkretów Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 4 Listopada 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Na nie, - Na nie, słaba aktywność, wymagania na minus, " W czym chciałbyś pomóc:Chciałbym pomóc trochę czerwonym i niebieskim oraz dwóm zielonym "- no słaba pomoc /odrzucam Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 4 Listopada 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi