Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 27 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Wymień 3 cechy swojego wymarzonego partnera/partnerki? 1 Odnośnik do komentarza
Donator Dumbik Opublikowano 27 Października 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Nie wybieram w ludziach tego. Jasne, fajnie jest, gdy ta osoba posiada te cechy, ale gdybym miał tak szukać to bym nigdy nie znalazł :c No ale już niech będzie, są to: - Szczerość - Poczucie humoru - Uczuciowość 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 27 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 To zaczynamy -Musi mieć piękne i wprost dopasowane do mnie 2 części ciała u kobiety. -Nie może przez całe życie kierować się pieniędzmi. -Podobne poczucie humoru do mnie i troszkę zboczona. 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 27 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 LOJALNOŚĆ, SZCZEROŚĆ, SZACUNEK 2 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 27 Października 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Lojalność, poczucie humoru, szacunek do drugiej osoby 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 27 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 -Szczerość -Szacunek -Nie tylk hajsik w głowie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ agvska Opublikowano 27 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 - pewny siebie - charyzmatyczny - lojalny więcej mi nie trzeba Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 27 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 hm, na pewno: -szczerość -wyrozumiałość -poczucie humoru więcej mi nie trzeba Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 28 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 - wyrozumiała - z dystansem do siebie - szczera Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 28 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 - hajs - jak nie umie gotować, out - pozytywna energia 1 naura Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 28 Października 2020 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi