Użytkownik vanisz Opublikowano 31 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Imię: Jakub Wiek: 14,5 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałbym wspomóc serwer, pomóc dla obecnego opiekuna oraz pomagać graczom Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: JailBreak cs 1.6 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak, posiadałem opiekuna na go modzie lecz było to dosyć dawno bez dostępu do FTP Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 5,5-7 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Coś tam się dołożę Coś o sobie: Mam na imię Jakub, lubię grać w lola [xd]. Można powiedzieć, że gdyby nie było zdalnych bym jeździł dalej na mecze w piłkę ręczną, ale niestety jest jak jest i nic z tym nie zrobimy Co tu więcej pisać, przybyłem tutaj na forum przez JB, i do tej pory na tym JB gram Pozdrawiam Wymagania: Minimum 16 lat - Bycie pomocnym + Wsparcie finansowe ++/- Posiadać dobrą reputację na serwerze + [Bynajmniej do tej pory ] Posiadać dobre zdanie u administracji serwera +/- [Najlepiej, aby właśnie się tutaj wypowiedzieli] Znajomość AMX/SMX/SOURCEMOD/FTP +/- [Zostawiam to dla waszej oceny] Posiadanie admina na serwerze. +++ P.S Tak wiem, że jest szybka rekrutacja na opiekuna, lecz podanie zostało napisane za zgodą TRIVORA. 2 1 naura Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 31 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 @ Admin CS 1.6 JB @ Strażnik CS 1.6 JB 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ -.-Paradise-.- Opublikowano 31 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 +/- Wiek, z tego co cię znam to jak na swój wiek zachowujesz się dobrze + Pomocny - Wsparcie Finansowe, no nie wiem nie wiem + Dobra Reputacja +/- Czasem coś odfryndzolisz, ale ogólnie tyle co jesteś to większych problemów z tobą nie było 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 31 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Sorki jestem na nie Mamy opiekuna Nie ma cię ostatnio na serwie Wiek Totalnie na nie 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik pokio Opublikowano 31 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 sam nie wiem +/- wiek - aktywność + ogarnia +/- opinia na serwie + posiadanie admina 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kacpeR16 Opublikowano 1 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Wiem, że sam teraz nie byłem na serwerze przez ostatni tydzień, ponieważ mam problemy z komputerem, ale się wypowiem. - wiek, nie chce wyjść na jakiegoś „starca” ale co tu mówić jesteś młody po prostu, ale się zachowujesz na więcej lat i masz dosyć dużą kulturę osobistą. -aktywność, odkąd byłem na serwerze strasznie mało grałeś, sam teraz nie grałem przez tydzień, z wiadomych przyczyn +pomocny, zazwyczaj pomagasz graczom, z resztą masz taki obowiązek? Ostatecznie jestem +/- na tak Pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mrocznezniwa Opublikowano 1 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Nie wiem. -wiek -aktywność na serwie +kultura +ogarnia +pomaganie graczom -/+opinia na serwie -finanse 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 4 Listopada 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 @ Trivor 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 4 Listopada 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi