Użytkownik Paulinka24 Opublikowano 1 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Nick: Prokurator ! Wiek:16 Link do GameTracker'a:nie mogłem znalezc Znajomość AMX (1/10) : 7/10 Składka (Tak/Nie):tak Link do profilu STEAM:non steam Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem?:ponieważ poszukujecie adminów więc zgłaszam się paintball to mój ulubiony tryb w CS 1.6 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 1 Listopada 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 +Wiek +Składka -NonSteam (nie jest wymagany, ale dla mnie to duży minus) -Podanie pisane w kilka sekund -Brakuje jednego podpunktu w podaniu (dopisz go) Nwm jak z gt, ale jak narazie jestem na nie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BunnyFight Opublikowano 2 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 -wiek wiem ile masz lat -podanie napisane na odwal się +/-Składks piszess tutaj że Tak w składce ale nie masz masz hajsu chłopie Ogarnij się Na Nie Czekam na innych wypowiedź Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ `l0w Opublikowano 2 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Sory na nie : + wiek + składka - ns tak jak pow @ Przyjaciel <3 nie jest wymagany steam ale dobrze by było mieć - podanie pisane na kolanie @ `l0w 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BunnyFight Opublikowano 2 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BunnyFight Opublikowano 2 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi