Street Strefa Family JBoy Opublikowano 1 Listopada 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 1. Imię: Arkadiusz, lecz mówi mi Arek ;] 2. Wiek: 21 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: 2h +/- 4. Co chciałbyś zmienić: Na obecną chwilę nie chciałbym zdradzać pomysłów, forum jest w trakcie rozwoju. Po zakończonych pracach zapewne będzie można sugerować korekty Administracji. 5. W czym chciałbyś pomóc: Chciałbym usystematyzować pracę Moderatorów 6. Dlaczego akurat Ty: Chciałbym się sprawdzić w roli Moderatora forum StrefaSkilla.pl. Uważam, że jest to jedna z lepszych sieci do jakich się przywiązałem przez ostatnie lata i chciałbym spróbować wspólnie wspierać tą działalność. 7. Staż na forum: Tego nie powiem, może +/- 3 lub 4 miesiące ? Coś takiego. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak 3 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Donator Dumbik Opublikowano 1 Listopada 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Troszkę mało się rozpisałeś :c Nie spełniasz paru wymagań z tego co widzę, ale to nie one są najważniejsze, nie one definiują człowieka, a jego czyny. A Twoje są NA TWOJĄ KORZYŚĆ! Jesteś miły, sympatyczny, nie faworyzujesz nikogo i nie dajesz sobie wejść na głowę. Moim zdaniem takimi cechami powinien wykazywać się moderator. Co do reszty: + Jesteś rozpoznawalny wśród użytkowników forum (tak myślę) + Wiek + Pomysły, których jestem niezmiernie ciekaw! + Piastowałeś już owe stanowisko, więc doświadczenie masz -/+ Wymagania, ale tak jak wspomniałem już wcześniej, nie są one najważniejsze (Pewnie znajdzie się ktoś, kto napisze "Po co składasz podanie, jak nie spełniasz większości wymagań?") +/- Staż na forum -/+ Znajomość regulaminu forum Jestem na TAK, jeśli Wy nie, to chociaż przyjmijcie go na okres próbny. Pozdrawiam i powodzenia mordko 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 1 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 No to lecimy +/- Aktywny + Dosyć znany + Był już moderatorem - Wymagania [sorry bro] -/+ Staż na sieci Ja jestem za okresem próbnym, a bardziej na tak. Powodzonka 1 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dexteross Opublikowano 1 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 jestem na tak doświadczenie ma pomysły na zmiany znana i lubiana osoba wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 1 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Podanie krótkie ale treściwe +wiek +pomysłowy chłop +byłeś już moderatorem +miły +nigdy nie widziałem, aby owy użytkownik wdał się w jakiś konflikt na forum No co tu dużo mówić ode mnie masz głos POZYTYWNY Życzę powodzenia raper 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 1 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Kurde Pubikk to podanie jest takie mega mehhh.. Malutko się rozpisałeś.. +Wiek +Doświadczenie +Jesteś znany - - Podanie -/+ Staż Ale tak jak mówiłem każdy ma swoją szansę Jestem na TAK powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 1 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Jak najbardziej jestem za daniem szansy. +Zaangażowanie, które szanuje w 100%, +Wiek, +Doświadczenie, +Twoje pomysły są kozak, więc raczej się przyda para rąk do pomocy. Jak najbardziej za. ! Pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 1 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Witaj + wiek + Doświadczenie + Popularność +/- Aktywność Kojarzę z forum i myślę, że dasz sobie radę. Odemnie Zielone Światło. Powodzenia Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ -.-Paradise-.- Opublikowano 1 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 tak + aktywność + miły + pozytywny + pomocny - podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Misia<3 Opublikowano 2 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Na tak. Ogarnięty, pomysłowy z chęcią zmiany forum na lepsze. Myślę, że zawsze przyda się ktoś do pomocy.. ktoś kto da jakiś świeży pomysł. Niby staż na forum (wg większości) na minus, ale nie jest tu też od wczoraj.. Ludzie go znają, lubią, nie wchodzi z nikim w konflikty Uważam, że szansa się należy. Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 2 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Wybacz, niestety będę za nie po ostatnich sytuacjach: - Startujesz teraz w roli moda, a ostatnio były zgłaszane problemy odnośnie ts3, które nie zniknęły tak szybko, jak powinny mimo Twojej obecności - Staż na forum - Wymagania + Wiek Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 2 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 - Gdzie te pomysły o których ci wyżej mówili? Ja ich nie widzę. Nie chcesz mówić co chciałbyś zmienić na forum? Mam rozumieć ze to jakiś żart, skoro aplikujesz o rangę moderatora powinieneś przekonać swoim podaniem innych. - Wymagania - Boli mnie fakt ze dwukrotnie zmieniłeś moda na serwerze, zapewniałes fajerwerki a okazało się to niewypałem + Jako opiekun ts nie widzę zastrzeżeń co do twojej pracy Jestem na nie, troszeczkę za szybko. i nie prosimy na czatboxie o wypowiedzenie się pod podaniem. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 3 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Na prośbę odrzucam 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 3 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi