Użytkownik∙ __SIR__ Opublikowano 2 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 1. Imię: Norbert 2. Wiek: 18 3. Kontakt: Forum, TeamSpeak, Discord oraz Steam. 4. Twój nick na serwerze: __SIR__ 5. Ile czasu spędzasz na TS3: Od około 14 do późnych godzin. 6. Twoje doświadczenie z TS3: Doświadczenia z TeamSpeak3 nie mam żadnego, lecz posiadam o nim podstawową wiedzę. 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Chciałbym pomóc w rozwijaniu tego serwera. Jestem osobą bezkonfliktową, rozważną i pomocą. Doświadczenia niestety nie posiadam żadnego, lecz wydaje mi się że nie będzie to dużym problemem i szybko nadrobię straty. Na serwerze znajduję się codziennie i myślę nadam się na to stanowisko. Pozdrawiam serdecznie! 3 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 2 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Oczywiście pany na tak +aktywny +wiek +chęci +bezkonfliktowy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 2 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Siemka +Wiek +Aktywność +Miły +pomocny Jestem na TAK Pozdrawiam 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hover Opublikowano 3 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 + wiek + czas + chęci - doświadczenie Okres próbny 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 3 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Siema, +wiek +aktywność +ogarnięty i miły +chęci Jestem na TAK. Same plusy. Pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 4 Listopada 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Witajcie z samego rańca @ __SIR__ powiem Ci tak, że miałem już okazję zamienić z Tobą ze trzy zdania i złego wrażenia na mnie nie wymusiłeś Dodatkowo zaimponowałeś mi swoją szczerością w podaniu - a takich ludzi właśnie poszukuję, czyt. szczerych. + wiek, + znajomość na forum, + aktywność, która rzuca się w oczy, + sympatyczny, Doświadczenie również daję Ci na plus, ponieważ zaangażowanie oraz chęci są w stanie to zmienić. Bardzo dobrze, że złożyłeś podanie nie mając żadnego doświadczenia bo po to tu jestem, aby ludzie przy moim boku go właśnie nabrali. Rola Administratora TS3 to nic trudnego jeżeli nie jest się problemowym, ma odrobinę zdrowego rozsądku i nie dotyka się tego czego nie powinno. Zostajesz przyjęty na okres próbny, wyczekuj ode mnie wiadomości a ustawimy się na krótką rozmowę/szkolenie z zakresu początkującego Administratora TS3. Mam nadzieję, że będę dobrym nauczycielem i wszystko będzie dla Ciebie jasne! 1 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 4 Listopada 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 1 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi