Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Señor na prezydenta

Br0k3n

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Nick: Señor Vac
Imię: Patryk
Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie
Doświadczenie z amx[1-10] (Link do tematu): 8/10
Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Señor Vac/54.38.135.53:27015/ (Wróciłem po przerwie, ale GT w ciągu kilku dni będzie nadrobione)
Steam/Nonsteam (Link do profilu): https://steamcommunity.com/profiles/76561198871030470/
Składka[11.07zl][Tak/Nie]: Tak
Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak
Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Zacznę od tego, że na serwerach typu JB gram już od dobrych 3/4 lat. Miałem tu u Trivora każdą możliwą rangę oprócz właściciela serwera. Doświadczenie w byciu adminem mam ogromne, wiele razy pełniłem tą funkcję, nawet ostatnio tu na serwerze. Poprzez wprowadzone zdalne nauczanie mam więcej czasu na grę i postanowiłem wrócić na serwer. Od pierwszych chwil zobaczyłem to, co dzieję się zawsze gdy nie ma nikogo z administracji. Obecnie jest dwóch adminów i chciałbym wspomóc ich w prowadzeniu ich obowiązków. Jestem osobą ogarniętą, szybko się uczę oraz potrafię zapanować nad spokojem na serwerze. Przeważnie ciężko mnie wyprowadzić z równowagi, jak się zdenerwuję to nie wyżywam się na nikim tylko trzymam to w sobie. Raczej jestem lubiany przez ludzi na serwerze, staram się z każdym dogadać czy polubić. Nie sprawiam problemów, zawsze z chęcią pomagam ludziom na serwerze gdy ktoś ma jakiś problem. Wierze w siebie w 100u procentach, że dam radę sprawować się jak najlepiej oraz będę robił wszystko żeby właśnie tak było. Tyle ode mnie, pozdrawiam. 
Kontakt: Steam, forum, ts
Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak

Edytowane przez Br0k3n
  • Lubię to! 3
  • Br0k3n zmienił(a) tytuł na Señor na prezydenta
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]