Użytkownik∙ Br0k3n Opublikowano 2 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 (edytowane) Nick: Señor Vac Imię: Patryk Wiek: Skończone 19 lat Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10] (Link do tematu): 8/10 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Señor Vac/54.38.135.53:27015/ (Wróciłem po przerwie, ale GT w ciągu kilku dni będzie nadrobione) Steam/Nonsteam (Link do profilu): https://steamcommunity.com/profiles/76561198871030470/ Składka[11.07zl][Tak/Nie]: Tak Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Zacznę od tego, że na serwerach typu JB gram już od dobrych 3/4 lat. Miałem tu u Trivora każdą możliwą rangę oprócz właściciela serwera. Doświadczenie w byciu adminem mam ogromne, wiele razy pełniłem tą funkcję, nawet ostatnio tu na serwerze. Poprzez wprowadzone zdalne nauczanie mam więcej czasu na grę i postanowiłem wrócić na serwer. Od pierwszych chwil zobaczyłem to, co dzieję się zawsze gdy nie ma nikogo z administracji. Obecnie jest dwóch adminów i chciałbym wspomóc ich w prowadzeniu ich obowiązków. Jestem osobą ogarniętą, szybko się uczę oraz potrafię zapanować nad spokojem na serwerze. Przeważnie ciężko mnie wyprowadzić z równowagi, jak się zdenerwuję to nie wyżywam się na nikim tylko trzymam to w sobie. Raczej jestem lubiany przez ludzi na serwerze, staram się z każdym dogadać czy polubić. Nie sprawiam problemów, zawsze z chęcią pomagam ludziom na serwerze gdy ktoś ma jakiś problem. Wierze w siebie w 100u procentach, że dam radę sprawować się jak najlepiej oraz będę robił wszystko żeby właśnie tak było. Tyle ode mnie, pozdrawiam. Kontakt: Steam, forum, ts Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak Edytowane 3 Listopada 2020 przez Br0k3n 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mrocznezniwa Opublikowano 3 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Jak dla mnie na tak +gt +składka +podanie +kiedyś adm na tym serwie +steam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BunnyFight Opublikowano 3 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 jestem na tak +wiek +składka +podanie +steam 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 3 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Po opłate do trivora lub Dusii . Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 3 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi