Użytkownik pokio Opublikowano 3 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Imię: Patryk Wiek: 17 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: chciałbym ulepszać serwer jeszcze bardziej ,oraz poprawiać błędy i luki w regulaminie , wiem ze jest to bardzo odpowiedzialna ranga ,posada , jestem gotowy sie z tym zmierzyć , chce zeby serwer był jeszcze lepszy niż jest teraz , poza tym lubię pomagać jak mogę , dlatego też chciałbym pomóc obecnemu opiekunowi oraz każdemu z naszych graczy na tym serwerze Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: JailBreak Czy byłeś kiedyś Opiekunem?:nie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10):7 Wsparcie finansowe (TAK/NIE):Tak Coś o sobie: Jestem Patryk ,interesuję się wędkarstwem , trenuje rózne sztuki walki , gram sobie codziennie na serwerze JB tam gdzie posiadam admina i na nim chciałbym zostać opiekunem , jestem w gastronomiku bo gotowanie jest spoko szczerze mówiąc bez sportu bym nie wytrzymał bo jestem dość energiczną osobą oraz pozytywną, gram w cs 1.6 od dziecka ,odkąd spadłem z kałacha w cs go przerzuciłem sie z powrotem na 1.6 Minimum 16 lat + Bycie pomocnym + Wsparcie finansowe + Posiadać dobrą reputację na serwerze (najlepiej żeby gracze i admini oraz strażnicy sie wypowiedzieli) Posiadać dobre zdanie u administracji serwera @ Admin CS 1.6 JB @ Opiekun SerweraJailbreak @ Strażnik CS 1.6 JB Znajomość AMX/SMX/SOURCEMOD/FTP 7 +/- Posiadanie admina na serwerze. + 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Br0k3n Opublikowano 3 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Ja jestem na tak, chociaż smutno mi się to pisze, bo sam chciałem za jakiś czas napisać podanie XD +Ogarnięty +Aktywność +Wsparcie finansowe +/-Podanie -Ogranicz nadużywanie admina 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 3 Listopada 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 +Wiek +Aktywność +Składka +Byłem parę razy na serwerze, uważam że jesteś ogarniętą osobą +Znajomość AMX/FTP -/+ Podanie (składnia zdań, itp.) Masz mój głos 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mrocznezniwa Opublikowano 3 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Na Tak +ogarnięty +aktywność +składka +znajomość AMX/FTP +wiek 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 3 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 +/- wiek +chęci +składka +/- amxx Jak najbardziej na TAK. pozdro @ <olo>clar'2k20 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik skret. Opublikowano 3 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Na tak +wiek +mikrofon +ogarnianie +codziennie na serwerze +składka i oczywiście zajebisty kolega i gracz 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 3 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Na tak. + wiek + amx +pozytywny +ogarnia +dosyć często na serwerze +składka 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 4 Listopada 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi