Użytkownik japonczyk Opublikowano 5 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Twój nick na serwerze: 日本の נαρσи¢Zук Nick admina banującego. Andrzej Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana:11-05-20 17:41 Serwer na którym dostałeś bana: Mirage Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Chdzi o akcje przed banem otoz mialem telefon i musialem odebrac, jak wrocilem to akurat wyskoczyl mi z undera wiec moglo to troche wygladac na wh Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:154544744&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/japoniec98 Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Nic nie ma Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 5 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 @ Andrzej. 48h na rozpisanie demka 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 5 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Smiesznie troche, że mówisz o akcji która była akurat czysta jak łza, że mogła "wyglądać jakbyś miał wh". Oczywiście rozpisze demko jak będzie dostępne i zedytuje ten post. 1:12 - tutaj strzeliłeś bo widziałeś, że typ zeskakuje, ale miałeś jakieś lagi i nie trafiłeś 2:07 - tutaj to samo co wyżej XDD 3:02 - anty flesh chyba? 3:50 - wyczekany w okno (mogłeś słyszeć ale nie w tym przypadku) 4:05 - znowu szybsza reakcja, zanm zobacyłeś dobrze typa już w niego celujesz, a potem nie widząc molotova lecącego, zaczynasz od niego uciekac 4:32 - perfidne wh jak dla mnie i koniec 5:20 - to co wyzej ;/ 6:00 - to samo co wyżej, jakiś lock albo espik bo pestkujesz nawet 8:27 - konfiguracja cheatów ??? 9:40 - znowu strzal zanim widziales typa, a chwile pozniej aimlock jak na moje oko... 9:53 - wh Ostatnia akcja przed banem raczej nie była mega dziwna, a o niej wspomniałes haha. Jak dla mnie zwykły obv cheater. @ Krejzol CS:GO Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 5 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Witam, 1:12 - normalna akcja + 2:07 - wallhack (na demku widać jak wiesz że użytkownik jest na underze i pikłeś go jakbyś już dawno o tym wiedział że tam będzie) - 3:02 - nie ma takiej akcji + 3:30 - totalny flash i nagle siada one tap gdzie nikogo nie widziałeś (oglądane w 1/4 i 1/2) - 3:50 - nie mogłeś tu nikogo słysześ w oknie a i tak się wcelowałeś, drugie nie dostałeś od nikogo infa że wskakuje do okna, więc następna akcja podejrzana - 4:05/08 - nie widziałeś typa który plantuje i wycofałeś z exita do okna kuchni i po tym zacząłeś szybki strzał nie widząc go (oglądane w 1/4) - 4:32 - wallhack celownik na graczu i nad graczem który się w ogóle nie rusza - 5:20 - perfidne wychylenie na mida z konektora i one tap z ak-47 6:00 - normalna akcja widział użytkownika wcześniej + 9:35/40 - wallhack na B oraz aimlock na przycisk 9:53 - ten punkt +/- Oglądając demko znalazłem sam dwie akcje jeszcze i jest to wallhack oraz aim na przycisk. Ban zostaje i nie zdejmuję, ponieważ masz wspomagacze gry. Pozdrawiam UBT 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 5 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi