Użytkownik Ler0x4h Opublikowano 5 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Twój nick na serwerze: h4x0reL Nick admina banującego. Andrzej Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban Czas oraz data bana: 11-05-20 20:06 Serwer na którym dostałeś bana: [PL/EU] StrefaSkilla.pl ★ ONLY AWP #1 ★ Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): tym razem ONLY AWP #1 Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:570897971&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199102061671/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:- Playerh4x0reL No Demos Steam IDSTEAM_1:1:570897971 Steam3 ID[U:1:1141795943] Steam Community76561199102061671 Invoked on 11-05-20 20:06 Ban length Permanent Expires onNot applicable. Reason Wallhack Banned by AdminAndrzej Banned from[PL/EU] StrefaSkilla.pl ★ ONLY AWP #1 ★[128... Total Bans2 (search) Blocked (0)never 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 5 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 @ Andrzej. Zapraszam do rozpisania demka 48h Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 6 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 zaczynamy, Demko: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=10564&download=auto0-20201105-194030-672239835-awp_fort_lego-__PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_AWP__1_____128tr___WS__KNIFE__GLOVES__ZGLOS__SKLEPSMS__MVP_-2001.zip 19:59 - myślałeś, że gościu będzie na twoim widoku a on był za ścianką w domku 20:33 - no tutaj również dziwne zagranie, a inne akcje w tej rundzie też mi jakoś śmierdzą Demko: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=10564&download=auto0-20201105-200132-2048796846-awp_lego_8-__PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_AWP__1_____128tr___WS__KNIFE__GLOVES__ZGLOS__SKLEPSMS__MVP_-2021.zip 0:55 - na zwolnionym tempie dobrze widać. Nie widziałeś jeszcze gościa, ale twoja myszka już leciała na wieżę i oddałeś strzał i dopiero gość lekko się wychylił 1:00 - jak dla mnie po prostu wiedziałeś, że gość tu jest bo go widziałeś, to samo jak go potem wykończyłeś 1:12 - od razu na wierze, mimo że z każdej strony mógł już ci podchodzić, albo kampić gdziekolwiek indziej 1:18 - tutaj to samo, od razu wiedziałeś gdzie jest typ. Wchodząc już po drabince byłeś w niego wpatrzony 1:25 - no zanim widziałeś, że gość idzie w twoje lewo, ty już to wiedziałeś 2:04 - dziwnie te heady wyglądają tak apropo 2:25 - dobrze pamiętam tą sytuacje, wychyliłeś idealnie celując w ciało gościa, bo nie wiedziałeś, że tu jest ściana 2:50 - nie mogłeś wiedzieć, że gościu akurat w tym momencie wejdzie na wieżę, widać, że nie znasz mapy ;P. A i znowu magiczna głowa. 3:20 - wchodząc po drabince od razu wiedziałeś gdzie jest Virtual. Zeskakujesz z wieży prosto na niego nie widząc go... 4:34 - to co wyżej... Dla mnie? Zwykły wh i nie zmienie zdania. Jak dostałeś bana na #2 to też by się pewnie nazbierało ale adminowi nie chciało się rozpisywać demka pewnie . "Wracam do tryhardowania w csgo" - coś takiego gdzieś widziałem... Kurde gościu, za długo gram w tą grę żeby w to uwierzyć . Konto Steam- jeden znajomy, poziom 0, nowe konto, lvl 4 w grze pozdro XD To niezły adminek 1.6 haha 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ler0x4h Opublikowano 6 Listopada 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 5 godzin temu, Andrzej. napisał: Dla mnie? Zwykły wh i nie zmienie zdania. Jak dostałeś bana na #2 to też by się pewnie nazbierało ale adminowi nie chciało się rozpisywać demka pewnie . "Wracam do tryhardowania w csgo" - coś takiego gdzieś widziałem... Kurde gościu, za długo gram w tą grę żeby w to uwierzyć . Konto Steam- jeden znajomy, poziom 0, nowe konto, lvl 4 w grze pozdro XD To niezły adminek 1.6 haha Kurde gościu, gram dłużej w tą grę niż jesteś sobie w stanie wyobrazić , twoje konto ma dopiero rok z tego co widzę Konto na którym nie gram trochę czasu ma 5 lat https://steamcommunity.com/id/h4x0reL https://steamcommunity.com/id/h4x0reL/videos/ tu masz video potwierdzające że grałem wtedy w gierkę https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1416747846 SS zrobiony przed wejściem panoramy do csgo zawiera na obrazie moja range na turniejowych 5vs5 (global elite) oraz 2vs2 (Supreme) ...wtedy to było. Miałem jeszcze konto steam 2k7-8 niestety to konto is no longer available. Konto steam poziom 0 , nowe konto, lvl 4 w grze i ban na tydzień za kickowanie z gierki , czyste smurf konto wbijane f2p do Prime. Nie będę oszukiwał kiedyś miałem przygodę z cheatami ale jak zawsze wolę rywalizację uczciwą dlatego jeśli mam cheatować to tylko na serwerze do tego przeznaczonym tj. [HVH] ps. Wyniki mojej przygody możesz znaleźć wpisując nick h4x0reL w wyszukiwaniu ludzi na steam demo1 19:59 - Grałem 2 raz mapę, zwykłe wycelowanie w miejsce w które może wyjść przeciwnik ? 20:33 - Ziomeczek obchodził typeczka od prawej dlatego ja zamykałem jego ewentualna ucieczkę z lewej strony. demo2 0:55 - Tą mapę akurat świetnie znam dlatego nie miałem żadnego problemu z tym aby kogoś z prefire'ować na owej wieży. 1:00 - Wychodziłem wcelowany w wyjście spod wieży pod mostem , wykończyłem typeczka lekkim flick'iem co oznacza że miałem lekko spóźniony czas reakcji i najlepiej to widać w spowolnieniu 1/4 , typ dostaje strzała w tą mniej wychylającą część ciała co nie współgra z przewidywaniem ruchu za pomocą wh. 1:12 - Od razu na wieżę bo tam zawsze ktoś jest... a wiem że nie każdy musi być dobry movementowo i w robieniu na głowę dlatego woli przykampić w tak oczywistych miejscach. Z każdej strony raczej ciężko było by im wyjść skoro runda dopiero się rozpoczęła chwilę temu. 1:18 - To nawet nie dowód .. przypadkowo wcisnąłem spacje przez co odbiłem się od drabinki i ze spotowałem typa po lewej stronie , btw wychodziłem po drabinie skierowany celownikiem w lewo i trochę w góre bo dzięki temu szybciej wpinasz się po drabinie ale to powinieneś wiedzieć skoro tak dłuuugo grasz w tę grę. 1:25 - Też nie dowód. Po prostu wychyliłem i oddałem strzał . Jakby tam typka nie było to nie oddałbym strzału. (simpli) 2:04 - Nie widzę nic dziwnego w tych hedach nawet na spowolnieniu 1/4 2:25 - To wygląda dziwnie tylko dlatego że jest to demo, ja tam nic dziwnego nie widzę po prostu wychylam z prawej strony skoro nikogo nie widzę ani z lewej ani z prawej przypuszczam że ktoś tam może czekać , masz racę nazbyt wcelowałem się w sciane zamiast zrobić szerokiego peek'a ale nie chodzę jak bociur i trzymam movement na dobrym poziomie dlatego delikatnie peek'uje 2:50 - Zero dowodu.Proste przewidywanie ruchu przeciwnika , gościu wychyla z lewej po czym znika gdzie może być hmmm?? a gdzie jestem ja hmmm? Nie wychyla dalej ? Pewnie wchodzi na wieżę , uwierz dosyć długo zajmuje wejście po drabinie jak nie wiesz jak po niej wchodzić . A i magiczna głowa +1 3:20 - Zero dowodu. Ostatni strzał padł z tamtej strony co oznacza że gościu jest albo wcelowany albo oddala się od przeciwników aby zająć dobrą pozycję do strzału , po wyjściu po drabinie jesteś w stanie zauważyć że ja zauważyłem typeczka kontem oka. 4:34 - Brak dowodów , w tym momencie nie ma nic podejrzanego . "Dla mnie? Zwykły wh i nie zmienie zdania. Jak dostałeś bana na #2 to też by się pewnie nazbierało ale adminowi nie chciało się rozpisywać demka pewnie." ?? Pewnie tobie też się nie chciało wiec proszę bardzo zrobiłem to za ciebie , rozpisałeś to tak prosto i prostymi słowami że widać twoje chęci i zaangażowanie. ? Pozdrawiam wszystkich fanów oraz fanki. ✌ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 6 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Witam, 0:55 - normalna akcja + 1:00 - nacelowanie na głowę oglądane w 1/2,1/4 dziwna akcja podchodząca pod wh - 1:12 - (zero infa od teammatów) zamiast wychylić po głowie na poziomie ciebie to wychylasz na wieżę gdzie jest użytkownik - 1:18 - fest dziwna akcja. Kto wchodzi na wieże, po czy zeskakuje żeby piknąć osobę o której się nie wie. -/+ 1:25 - normalna sytuacja + 2:04 - co do wypowiedzi @ Andrzej. zgodzę się z tym na 1/4 celownik masz bardzo wysoko, po czym użytkownik dostaje głowę. 2:25 - Tak, wallhack działa, lecz trzeba myśleć jak się go używa zapomniałeś że jest tam ściana i wcelowałeś się przez nią po czym szybko zabrałeś celownik. 2:50 - perfidne wcelowanie się w wieżę oraz tam gdzie akurat wychodzi gracz, przytaczając sytuacje że strzelałeś się z graczem na dole i naglę patrzysz wierzę XD 3:20 - normalna sytuacja 4:34 - patrzysz jedną i drugą stronę wieży po czym naglę jakbyś zobaczył przeciwnika na wierzy po jednej stronie i już patrzysz jedną tylko... Demko rozpisywane: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=10564&download=auto0-20201105-200132-2048796846-awp_lego_8-__PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_AWP__1_____128tr___WS__KNIFE__GLOVES__ZGLOS__SKLEPSMS__MVP_-2021.zip Steam twój https://steamcommunity.com/profiles/76561199102061671/ nowe acc Gracz ma na pewno Wallhacka z aimem nie jestem do końca pewien bo może być na przycisk, lecz UB nie dostajesz a co z Adminem Surfa to zostawiam to @ Dusia lub @ Anox Pozdrawiam i ban zostaje. UBT 3 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 6 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi