Użytkownik CS BADBOY Opublikowano 7 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 UBT 1.6 czy UBT GO: UBT 1.6 Nick: Dawid2k20 imie: Dawid Wiek (dokłada data):21lat 28.03.1999 SID:https://steamcommunity.com/profiles/76561198072930422/ STEAM_0:0:56332347 Znajomość AMXX*(1-10):8/10 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:Spokojnie kilka godzin. Ostatnie kilka dni miałam nawał obowiązków w pracy, ale ogólnie to mam dużo czasu. Co można zauważyć w moim czasie online w ciągu niecałych kilku dni Opisz siebie:Jestem (to już coś znaczy, prawda?) 21 letnim chłopakiem. Zupełnie taki sam jak wszyscy i jednocześnie diametralnie inny. "Forever Alone", nie mam znajomych, przyjaciół, ale całkiem sporo osób mówi mi "cześć" więc może nie jest tak źle. Moją czołową cechą jest niezdarność, chociaż muszę przyznać, że robię postępy, potrafię już donieść szklankę do stołu bez wylania 50% zawartości po drodze! Ostatnimi czasy próbuje znaleźć sens w swoim życiu ale nie wychodzi - może byłoby łatwiej gdyby w ogóle istniał? Ok, teraz jakieś pozytywniejsze aspekty. Jedyne z czego się cieszę to moja inteligencja, może wyolbrzymiam, może to trochę zarozumiałe ale gdy rozmawiam z niektórymi rówieśnikami... Nie wiem czy dobrze opisałem siebie, w sumie zawsze miałem z tym problem, dlaczego? sam nie wiem, może po prostu nie ma czego opisywać. Dlaczego akurat Ty?:Chciałbym spróbować skoro rekrutacja jest otwarta. Do końca nie wiem czy rekrutacja jest owarta na 1.6 AMX W 1.6 mam wieloletnie doświadczenie, a dokładnie od 2008 roku. Na samym steam mam ponad 2k godzin plus 2 razy tyle na ns grałem, gdyż na starym kompie miałem niższe FPS. Znajomość rozpoznawania czitów mam na dość wysokim poziomie, kilkakrotnie pełniłem funkcję UBT i moje decyzje zawsze były podejmowane sprawiedliwie.Samo oglądanie demek zawsze mi sprawiało większą frajdę niż gra stąd też chęci. Jeśli dostałbym szanse, to dam z siebie 110 procent, jeśli nie to trudno spróbuje innym razem. Pozdrawiam. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: TAK MIAŁEM Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: na bardzo wysoką jak już pisałem potrafie odróżnić gracza spalonego od gracza normalnego Kontakt:https://steamcommunity.com/profiles/76561198072930422/ oraz forum 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Jak dla mnie podanie jest słabe, nie zostały spełnione wszystkie warunki żeby złożyć podanie, nigdy nie grałeś na czitach i wydaje mi się że będziesz miał problemy z ich znalezieniem także na chwilę obecną daje nie. +/- brak użycia jakiegokolwiek wspomagacza. + chęci - doświadczenie + wiek -/+ Słaba aktywność. - Niedawno dostałeś opiekuna. Dział banów jest idealnym miejscem do przetestowania swoich umiejętności. A nigdy nie widziałem twojej rozpiski demka albo zgłoszenie cheatera. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 7 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Siema +wiek +potrzeba ubt 1.6 +amxx +podanie Jestem na TAK. Ładne podanko, potrzebni są ubt do 1.6 z tego co widze. pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 7 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 +wiek +chęci +doświadczenie Jestem za daniem szansy 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 7 Listopada 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 +Wiek +AMXX +Jeden ubt na obecną chwilę wyparował +Doświadczenie +/- Aktywność na forum -Niedawno wróciłeś na opiekuna Poza tym żadnych przeszkód nie widzę, dałbym szansę temu borowikowi 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 8 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Niestety, jestem na nie. - Niedawno wróciłeś do sprawowania swoich obowiązków opiekuna. - Jeszcze nie widziałem, żebyś kogoś rozpisywał, dlatego nie jestem pewien twoich umiejętności. - Blokada VAC na koncie. + Rzekome doświadczenie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 8 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Tak jak wspomniał @ Uszaty Dopiero co wróciłeś do swoich obowiązków, Nie widziałem żadnego rozpisanego demka od Ciebie na forum, Przykro mi, na chwile obecną jestem zmuszony odrzucić Twoje podanie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 8 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi