Użytkownik Dobry Opublikowano 2 Września 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 (edytowane) Nick z Cs'a: Dobry Admin banujący: HanderkaPL Serwer: Zombie+Exp 48lvl Data zdarzenia: 02.09.2018 godzina około 17 Opis sytuacji: dostałem bana na tydzień za expieńie z wyrozumiałością miałem zamiar przeczekać a wiec pozostało 2 dni lecz dowiedziałem się ze zmiana forum bo wszedłem na serwer, dowiedzieć się co z moim banem myślałem ,że poprostu dostanę na te 2 dni jeszcze bana ,lecz bendąc na serwerze nieotrzymałem odpowiedzi od admnia tylko dostałem bana na tydzien znowu. Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php): http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=7191 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ [ciach] [AMXBans] Reason: 'EXPIENIE' [AMXBans] Duration: '1 week' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_1:0:504999166' [AMXBans] Your IP: '185.93.72.18' [AMXBans] =============================================== [CSXGuard] MOTD: Blocked [Zombie - 18] xiwerski : narka 'Dobry :3' got banned for '1 week'. Reason: Edytowane 2 Września 2018 przez pr0 0wn3d.cfg Reklama innego forum Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 2 Września 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 @HandekraPL @Spr!Nt^^ hmm? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ pr0 0wn3d.cfg Opublikowano 2 Września 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Opiekunów proszę o zmianę adresu forum w plikach. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Spr!Nt^^ Opublikowano 3 Września 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Dziś będzie już gotowe wszystko Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ pr0 0wn3d.cfg Opublikowano 4 Września 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Od nałożenia bana minęło 24h. Admin banujący wypowie się łaskawie? @HandekraPL Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 4 Września 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Admin wykazał się brakiem zainteresowania wobec tematu, wiec gracz dostaje UB. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 4 Września 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi