Właściciel Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trivor Opublikowano 8 Listopada 2020 Właściciel Właściciel Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Hej, od jakiegoś czasu myślę nad postawieniem arenki 1vs1 do cs go. Niestety nikt nie sprzedaje już rozkręconej i musielibyśmy postawić serwer od zera. Żeby rozkręcić taki serwer potrzebna jest na początku jakaś grupka ludzi co będzie tam wchodzić i pykać. Dlatego powstaje ten temat. Chce się zorientować ile takowych osób byłoby zainteresowanych pograniem na takim serwerze, może nie na stałe, ale przynajmniej na czas aż serwer zyska stałych graczy. Jak będzie zainteresowanie tematem to postawimy taki serwer. Zagrasz? Napisz post, zorientujemy się czy jest sens stawiać @ Admin CS:GO AWP#1 @ Admin CS:GO AWP#2 @ Admin CS:GO Only Mirage 6 8 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 8 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Zagram 4 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 8 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Oczywiście, że zagram 3 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 8 Listopada 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Taaak, nawet dłużej bym została na takim serwerku ? 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 8 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Na luzie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Refemis Opublikowano 8 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Także zagram Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 8 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Jeszcze się pytasz??! Pewnie! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ __SIR__ Opublikowano 8 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Będzie grane! 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 8 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Jak rzadko gram na społecznościowych w GO to na arenkę bardzo chętnie wpadnę Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 8 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Na a jak? Zagram Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mixer Opublikowano 8 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Z chęcią zagram Odnośnik do komentarza
Donator Dumbik Opublikowano 8 Listopada 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Pamiętam dzień, w którym dołączyłem do naszej sieci, brakowało mi właśnie arenki 1v1. Bardzo chętnie zagram, może jeszcze uda mi się namówić znajomych Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 8 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Tego mi brakowało. Oczywiście, że pogram 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 8 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 chętnie pogram Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hover Opublikowano 8 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Chętnie zagram Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 8 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Również będę wchodził 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 8 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Jesli nie bedzie az tylu nawalonych pluginow, to poznym wieczorem spotkasz nawet mnie Odnośnik do komentarza
Użytkownik kaifashcs Opublikowano 8 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Proste że zagram , trzeba rozkręcić Odnośnik do komentarza
Użytkownik sitmanek. Opublikowano 8 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Grane by było Odnośnik do komentarza
Użytkownik kalen Opublikowano 8 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 zdecydowanie zagram Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 9 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Ja coś tam mogę poszczelać. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Julu Opublikowano 9 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 juz czetso gram na arenkach wiec chetnie wpadne Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 9 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Jak będzie wolny czas, to wpadnę naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik xEz Opublikowano 9 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dexteross Opublikowano 9 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Zagram:) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi