Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. vanisz Opublikowano 9 Listopada 2020 Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Witam wszystkich strefowiczów, wraz z @ Dusia @ PepePanDziobak @ Kacperek @ GENERAL ALADEEN przygotowaliśmy dla was gazetkę na październik, życzę wszystkim miłego czytania! 1. Użytkownik miesiąca 2. Statystyki forum 3. Stan rekrutacji 4. Piosenka miesiąca 5. Film miesiąca 6. Gra miesiąca 7. Sala chwały statystyk serwera 8. Ranking wpisów na Strefoboxie 9. Aktualna lista serwerów 10. Awanse i Degradacje 11. Elita sieci. 12. Pytanie do użytkowników 13. Konkursy forumowe Użytkownikiem miesiąca zostaje @ Uszaty , gratulacje! Witamy nowego użytkownika @ OguemCałeTe ! Zachęcamy do składania podań! @ Chichi<3 Najlepsze statystyki zostały zrobione przez @ Elo320.` i zostały one nabite na serwerze DD2 #1 @ Dexteross @ Andrzej. @ Dumbik @ ArcyBM @ PandaXvanish Degradacje @ fr0zen z Moderatora na Admina DD2#1 @ fr0zen z Admina DD2#1 na Użytkownika @ drOp z Admina DD2#2 na Użytkownika @ Błachu z Admina CS:GO Only Mirage na Użytkownika @ Manieczek!^^ z Opiekuna ZM na Opiekuna Surfa @ PandaXvanish z Opiekuna ZM na Redaktora @ <olo>clar'2k20 z Admina DD2#1 na Użytkownika @ Alibabskoo z Admina DD2#1 na Użytkownika @ CukierekV2 z Admina CS:GO Only Awp#2 na Użytkownika @ <olo>clar'2k20 z Admina ZM na Użytwkonika @ leis.dll z admina DD2#2 na Użytkownika @ leis.dll z admina DD2#1 na Użytkownika @ -.-Paradise-.- z Strażnika JB na Użytkownika @ Magnum z Admina CS:GO Awp#2 na Użytkownika Awanse: @ Uszaty , @ Kacperek i @ PepePanDziobak z Moderatora na JuniorAdmina @ ImperatoR z Użytkownika na Admina DD2#1 1. Najlepszy administrator: @ Dusia 2. Najlepszy moderator: @ <olo>clar'2k20 3. Najlepszy UB Team: @ HardwarePLAYER 4. Najlepszy właściciel/opiekun serwera: @ OliverTwist CS:GO 5. Najlepszy admin serwera: @ It'sOK 6. Najlepszy redaktor: @ PandaXvanish 7. Najlepszy grafik: @ marcinek;^^ 8. Najsurowszy administrator forum/serwera: @ Anox 9. Najlepszy gracz: @ shacky @ V1rus* 10. Najbardziej pomysłowy: @ Krejzol CS:GO 11. Najbardziej oschły: @ 0101 @ SkalpeR @ Bociu @ shinga @ Kacperek @ An4rch40Ss @ Anox 12. Największy śmieszek: @ 0101 @ ArcyBM 13. Najbardziej zaufany: @ OliverTwist CS:GO @ Uszaty 14. Największy no-life: @ #WakeUpVac 15. Największa maruda: @ Kacperek @ __SIR__ 16. Największy lizus: @ Kacperek 17. Największy płaczek: @ Krejzol CS:GO 18. Pomocna dłoń: @ Dusia 19. Najmilszy: @ ArcyBM @ Uszaty @ Mixerq @ iksiu @ Płetwek @ fr0zen @ Klaudiaa @ Refemis @ skowron @ NarratoR @ It'sOK @ Trivor @ Dusia @ Dexteross 20. Dama strefy: @ Chichi<3 21.Gentelman strefy: @ PUB70 Zadaliśmy niektórym pytanie "Co myślisz o zmianach na sieci?", a oto ich odpowiedzi: @ PUB70 Styl wielki plus. Bardzo współgra ze stylem ta kolorystyka. Na dniach wchodzą podstrony z czego też się cieszę. Dodatkowo brakuje tutaj, ale to już zaproponuję Administracji aby dodali, tzw. "przed stronę" która będzie kierowała na nasze forum, tam zagra intro i będzie wgląd do tabeli. @ PandaXvanish Myślę, że w końcu jakaś zmiana i zadowoli to inne osoby. @ Andrzej. Co myślę o zmianach? Może i średnio mi się co niektóre podobają, ale podoba mi się to, że sieć cały czas się rozwija. @ Dumbik Co myślę o zmianach? Hmm, co prawda na sieci jestem dość krótko żeby mi się znudził stary styl, ale powiem tak. Zmiany jak najbardziej na plus, forum stało się bardziej przejrzyste, przyjemne dla oka, wiesz, takie intuicyjne. Wcześniej tego nie czułem, miałem wrażenie, że wszystko mi się troszkę zlewa. Nie obejdzie się bez bugów, błędów czy kontrowersji związanych ze zmianami, ale Trivor i spółka szybko się tym zajmą @ <olo>clar'2k20 Zmiany na sieci są jak najbardziej na ++++ Nowy styl? Osobiście mi się bardzo podoba czuć taki powiew świeżości na forum. Jedynie do czego mógłbym się przyczepić to do koloru całego forum bo jest podobne do poprzedniego. @ marcinek;^^ Myślę, że zmiany na sieci jak najbardziej na plus, oby tak dalej! @ skowron Jeśli chodzi o zmianę stylu, który był ostatnio, to jestem jak najbardziej na tak. Zmiana stylu, na pewno wyjdzie na dobre, wprowadzi według mnie świeżość, być może zachęci, przyciągnie nowych ludzi. @ Kacperek Uważam, że idą w dobrą stronę i nie powinniśmy narzekać, lecz na pewno to nie jest koniec zmian na sieci. Podczas października odbyły się 2 konkursy. Jednym z nich było 1z10, które polegało na takich samych zasadach jak znany na całą Polskę teleturniej prowadzony przez Tadeusza Sznuka, w konkursie jednak wzięło 12 osób pierwsze miejsce zajął @ Dumbik , drugie @ SynDisa , a trzecie @ PiotrulloDD . Trochę później odbył się konkurs z okazji halloween, osoby z forum, mogły zaprezentować swoje techniki malarskie, pisarskie, rzeźbiarskie, charakterysatorskie, a również i spiewackie. Pierwsze miejsce zajął @ PUB70 . Drugie miejsce zgarnął @ ohSugarry CS:GO , a trzecie @ Torri i @ (*#exe_aim.bot_-#*) 6 10 naura Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 9 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Kox 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 9 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Dobra robota młody i gazetka mniam 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 9 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Podziwiam za dobrą robotę 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 9 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Mega! Zawsze te gazetki mi się fajnie czyta 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 9 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Dobra robota! Łap plusika 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 9 Listopada 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Przyjemnie się to czyta. Robota warta uwagi . 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mixer Opublikowano 9 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 9 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Fajno ta gazyta ni 1 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 9 Listopada 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 To jest to - StrefaSkilla! łapiesz?! 1 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Donator Dumbik Opublikowano 9 Listopada 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Ta czcionka ssie, nie widać polskich znaków i są przerwy w słowach. (pieni dze, zamiast pieniądze, taki przykład). Co do reszty to trudno mi się było doczytać, musiałem większą uwagę poświęcić na rozszyfrowanie liter, przez co zniechęciło mnie to do dalszego czytania. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 9 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Zajebiste 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 10 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Najmilszy śmieszek, o jak fajnie 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 10 Listopada 2020 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Bardzo ładna gazetka. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Huzzi Opublikowano 10 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Super gazetka,przejrzysta, na przyszłość popraw czcionkę bo trochę kuje w oczy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Madzia_# Opublikowano 13 Listopada 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Wszystko fajnie ☺ale ta czcionka ? 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Ładnie mi sie podoba Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 18 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Stary wątek ale wielkie brawa za pracę!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 21 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi