Stały Bywalec iksiu Opublikowano 9 Listopada 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Imię: Kamil Wiek: 24 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Z racji tego, że nie ma żadnego opiekuna to chciałbym wyciągnąć pomocną dłoń i ogarnąć serwer. Jest to odpowiedzialna funkcja, na wcześniejszych się sprawdziłem i nie było problemów, jestem osobą rozpoznawalną i mam dobry kontakt z graczami mam też kilka pomysłów na jeszcze lepsze funkcjonowanie serwera oraz ogólnie na przyjemniejszą grę. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only DD2 #2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: nie ale myśle, że spokojnie sobie dam radę Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 8 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK Coś o sobie: miły, rozpoznawalny, stanowczy kiedy trzeba ale oczywiście też sprawiedliwy. Przykładam się do swoich obowiązków, jestem systematyczny, lubię mieć wszystko zaplanowane i poukładane w życiu prywatnym jak i zawodowym 5 5 3 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 9 Listopada 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Mimo tego, że niedawno wróciłeś to jestem skłonny dać Ci szansę imienniku : +Wiek +Ogarnięty chłop +Podanie schludne, krótkie i na temat +Znajomość AMXX/Panel +Myślę, że większość strefowiczów chociażby Cię kojarzy +Chęć pomocy (brak opiekunów) -Niedawny powrót na admina 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 9 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 - Niedawny powrót na admina, czy to aby na pewno taki minus? Adminów coś zapiekło, wiec iksiu postanowił pomóc pilnować serwer + + Podanie ładnie napisane, widać że potrafi coś więcej niż poprzedni opiekunowie (pisać) + Nie faworyzuje swojej 'ekipy' bo jej nie ma, ma chłodną głowę i podchodzi do danych spraw profesjonalnie + Nie jest z pierwszej lepszej łapanki, większość osób go zna + Według mnie to odpowiedni kandydat zaraz po uszatym który z niewiadomych mi przyczyn postanowił zrezygnować + Pomoc finansowa Jestem na tak! 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 9 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Na tak, +wiek +GT +Doświadczenie 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 9 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Jestem na tak. + Długi staż na sieci + Rozpoznawalny, godny zaufania + Dojrzały wiek + Składka - Niedawny powrót oraz to, że nigdy wcześniej nie pełniłeś owej funkcji. (Ale na spokojnie, we wszystkim pomogę! ) 1 1 Odnośnik do komentarza
Moderator T Mis Bim Opublikowano 9 Listopada 2020 Moderator T Moderator T Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Jestem na Tak +Miły +GT +Składka +Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Kto by się spodziewał, że napiszesz podanie Wiadomo, że na TAK. + Doświadczenie + ambitny + chęci + Czas na serwerze + Naprawdę ogarnięty chłopak + pomocny / zaangażowanie + Byłeś dobrym UBT, wiedziałeś co zrobić w danej sytuacji i świetnie sobie radziłeś. Liczę, że się dostaniesz. Pozdrawiam ciepło. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 12 Listopada 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi