Donator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dumbik Opublikowano 10 Listopada 2020 DONATOR Donator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Jeśli wyższa administracja planowała dodać świąteczne logo w grudniu, to przepraszam za napisanie tego tematu. Możecie tutaj wstawiać swoje propozycje na świąteczne logo naszej sieci, poniżej zamieszczam moje prace. Mimo iż nie jestem grafikiem, włożyłem w te prace całe moje serduszko 6 3 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 10 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Fajne logo i + za chęci 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Huzzi Opublikowano 10 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Super logo, naucz robic takie! 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 10 Listopada 2020 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Mega fajne logo, bardzo dobra robota 1 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 10 Listopada 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Dziękujemy za chęci i wpakowany wysiłek w tą pracę, ale logo to za mało, gdybyśmy mieli dodawać jakiś świąteczny styl to raczej już cały forum a nie tylko logo Jak ci się chce mogę podesłać inne grafiki ze stylu byś mógł wpakować świąteczne ozdoby w całym forum a nie tylko na górze Propozycję przyjmuję bo na pewno wpakujemy coś na święta Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 10 Listopada 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi