Użytkownik -Pawel- Opublikowano 10 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 (edytowane) Nick z CS: Pawell^^ Admin banujący: Frag eXecutors | Neolit Serwer: [Only DD2][RANGI CS:GO | ASYSTY | LECZENIE] StrefaSkilla.pl [Free VIP] (de_dust2) Data zdarzenia: 24.10.2020 - 23:55:05 Opis sytuacji: Wchodze sobie na jb i pisze mi ze mam bana "ab", ja nie dostawalem tego bana i nawet nie wiem za co te ab, wiec jak mozecie to odbanujcie mnie, niedawno na innym serwie innej sieci tez mialem bana za ab którego nie mialem, i wiem ze minelo 24 h ale ja nie gram codziennie na waszych serwach i dopiero teraz to zobacyzlem :x Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=2998 Wycinek bana z konsoli: BUILD 2402 SERVER (0 CRC) Server # 2 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Pawell^^ [AMXBans] Powod : ' ab ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 2019706500 ' [AMXBans] Twoje IP : [AMXBans] ====================================== @ Neolit no też myślę że było coś na rzeczy, bo na innym dd2 innej sieci tez dostalem za AB XD, wiec myśle ze ktoś kto miał mój nick dotał bana i ja dostałem tylko nie wiem czemu na moje ip xd, ale tego dnia to ja spałem i nie przypominam sobie zebym dostał bana bo bym sie odrazu odwołał xd, a z tą propozycją to tak średnio bo miałbym bana po 48h, mimo ze jestem niewinny ,a dopiero sie zorientowałem ze mam bana : D Edytowane 11 Listopada 2020 przez -Pawel- Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 10 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 @ Neolit ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Neolit Opublikowano 11 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 uhu dawno to troszke było wiec nie mam nic na swoją obrone , ale napewno było coś na rzeczy nie daje banów od tak sobie, może jak @Tery by miał kopie demka z tego dnia to by było wiadomo,ja sprawdzałem swoje pliki teraz nie mam żadnego demka z tego dnia i o tej godzinie automatycznie usuwam co tydzień od nagrania demka takie mam zasady, co mam powiedzieć jak to było ze 3 tygodnie temu @tery mnie zna i paru gościu z tej sieci wiec nie mam co dużo mówić, gram jak na czitach ale co do czitów albo banów za "aktywnego bana" nie myle sie nigdy zawsze pierwsze sprawdzam w amxbansie lub na forum, nie raz po nicku sie spotkałem że jest ban gdyż ja wystawiam na nick pierwszego bana, nie na ip,config czy destroya, steam_id to wiadomo przy nicku sie automatycznie daje 8 godzin temu, -Pawel- napisał: Data zdarzenia: 24.10.2020 - 23:55:05 Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=2998 Wycinek bana z konsoli: BUILD 2402 SERVER (0 CRC) Server # 2 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Pawell^^ [AMXBans] Powod : ' ab ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 2019706500 ' [AMXBans] Twoje IP : [AMXBans] ====================================== PS. bo bym zapomniał możecie sprawdzić adres ip gdyż możliwe że jest fałszywe to ip bo nie jestem pewny ale coś mi świta czy nie był przydkiem to ten bogdan, nwm dokładnie gdyż nie mam dostepu do ip i nie pomoge czekam na werdykt . Jeszcze po za tym dodam propozycje od siebie, aby odwołanie od bana było rozpatrzone w ciągu nwm np 48h demko sie nagrywa albo powinno sie miec jeszcze screeny configa wszystko ja jak daje bana to nie trzymam niepotrzebnych dem ze wzgledu na to że za dużo miejsca zajmują i mulą cs'a,ale po za tym serwer też nagrywa demko to jak czyta mu bana po steam id powinien mieć demko albo ss'y jak sie upomina o ub po takim czasie. jak ja grałem w cs'a 1.6 to było zupełnie inaczej ban był tylko i wyłącznie był brany pod uwage jak ktoś napisał temat od razu po banie maksymalnie był czas na ub 24h w przypadku screen, a w przypadku demka 48h, za dużo czasu zmarnowałem na sieciach serwerów itp, nie ważne było mineło i nie chce tutaj nikogo pouczać ino walcze o stare zasady cs'a, mniej cziterów wiecej graczy Dzieki za zrozumienie Elo Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 11 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Wieczorem obczaje i dam odpowiedz edit Niestety HLTV przechowuje tylko demka z paru dni czyli z demka nici, IP zbanowane pochodzi nie od tego Bogdanka ale od kogos innego @-Pawel- twoje ? https://www.whatismyip.com/ip-whois-lookup/ @ HardwarePLAYER decyzja Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 11 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Przechodząc do sprawy, jak i do czasu Twojego bana zacytuję: "Po upływie 48h, gracz nie może ubiegać się już o odbanowanie." Dziękuje, po uplywie prawie 3 tygodni napisałeś odwołanie, Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 11 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi