Użytkownik Smokezz Opublikowano 10 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Jak wszyscy dobrze wiemy gangi to tylko prefix przed nickiem fajnie by było coś z nimi zrobić. Moja propozycja to aby dodać system punktow gangów. Można by było stworzyć topkę gangów w zależności od punktów. Są dwie propozycje na punkty w topce. 1.Punkty za zabicie CT przez osobę z gangu czy chociażby zostanie ostatnim więźniem z życzeniem. 2.Skarbiec gangu do którego można byłoby wpłacać zarobione szlugi i im więcej tym większe miejsce w topce. Fajnie byłoby gdyby te gangi jednak nie były tylko prefixem przed nickiem 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik K0NKRET Opublikowano 11 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Muszę się z tobą zgodzić gangi powinny dawać nam jakiś z nich pożytek . Przydało by się aby dodać to co tutaj smokez napisał a ja bym tutaj dodał umiejętności gangu.Były to by np więcej hp więcej członków ,większe obrażenia,kondycja.itp. tutaj jestem na tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 11 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Było wiele propozycji na temat ulepszenia gangów, i wszystkie były odrzucane, i ta też będzie. Gdyby gangi dostały takie op buffy, to taki svip z mvipem i gangiem na fulla był by nie do zabicia. 2 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 11 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 1 naura Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi