Użytkownik Foreground Opublikowano 12 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Twój nick na serwerze: BOT 4RTHUR Nick admina banującego. Andrzej Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: permanetnie Serwer na którym dostałeś bana: Only Mirage Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Wchodzę na serwer Andrzej pyta czy mam meina to powiedziałem że miałem ale dawno temu dostałem bana i pobrałem csa by se pograć społeczności bo turnieje bez primea nie ma sensu sami cheaterzy. No i wsm szło mi nieźle bo jednak miałem 3 tyś h więc wiem jak się w to gra chb. Mam nadzieję że Pan Andrzej umyje te oczy sklejone super glue bo chłop nie widzi. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:554549770&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/arturxd1234/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Connected to 137.74.7.15:30025 Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info. Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info. **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU Resource materials\panorama\images\icons\ui\globe.svg failed to load. PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image Ping measurement completed Ping location: waw=9+0,vie=35+3/20+0,fra=29+2/26+0,lux=49+4/28+0,sto=52+5/29+0,sto2=39+3/30+0,ams=40+4/32+0,par=54+5/35+0,lhr=48+4/40+0,iad=131+13/111+0,sgp=207+20/200+15,gru=246+24/254+0 RelayNetWorkStatus: avail=OK config=OK anyrelay=OK (OK) Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 12 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 @ Andrzej. 48h 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 13 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 dobry, demko: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20201111-190757-854722574-de_mirage-__PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_MIRAGE_____128tr___WS__KNIFE__GLOVES__ZGLOS__SKLEPSMS__MVP__FREEVIP___LiveServer.pl-1955.zip 11:35 - możliwe, że to było intuicyjne, lecz wygląda trochę dziwnie 14:02 - dosyć szybka reakcja na typa, nie brałeś pod uwagę shorta tylko od razu tam gdzie on szedł się wcelowałeś 14:08 - tutaj to samo, z kolei wziąłeś pod uwagę tylko shorta i strzeliłeś praktycznie zanim go zobaczyłeś 17:29 - tutaj może lekko triggerkiem jakiś mi zaśmierdziało albo lockiem 18:50 - nie wiem, tutaj mogło być też czysto, ale niech twist sprawdzi 22:03 - tutaj znowu,, jak dla mnie za szybko oddajesz strzały w niektórych momentach, nie wiedząc o przeciwniku. Zachowujesz się tak jakbyś widział, że tam są przez ścianę. 23:30 - cała ta akcja mi śmierdzi w uj. Szczególnie moment z tym drugim typem. Gościu chodził na shifcie po site B, a ty zachowywałeś się dokładnie tak jakbyś wiedział gdzie jest w danym momencie. 26:30 - też dziwny ten pref na kuchnie, ale może fartowny 29:00 - tutaj znowu, zaskakująco szybko oddajesz te strzały Jak dla mnie tutaj jest jakiś radar hack lub wh pod przycisk. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Foreground Opublikowano 13 Listopada 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 A chciałbym się zapytać czy na demkach zapisują się rozmowy na czacie głosowym? Po drugie gram w cs'a od lat wy myślicie, że ja nie umiem myśleć, grałem z o wiele lepszymi graczami, oglądałem tyle poradnikow, że czasami nie jest ciężko pomyśleć gdzie może być gracz, nie oglądałem demek ale przypuszczam że będą akcje przez smokea gdy nie wiem jak ale u was czasami widać chłopa na radarze za nim (napewno gracze potwierdza to). Czasami łatwo wyczytać gracza jeśli pograsz chwilę z ludźmi to wiesz sam, że gracze powtarzają pewne rzeczy. Po trzecie bardzo często było info na voice czacie gdzie kto jest, ponieważ jestem człowiekiem myślącym umiem poradzić sobie z daną informacją i dostrzec to, że zostałem z dana osobą i myśląc co ja bym zrobił na jego miejscu, polecam sprawdzać trochę więcej demek gdyż można zobaczyć mój sposób grania. Dziękuję i pozdrawiam, mam nadzieję że sprawa zostanie rozpatrzona dobrym okiem ;). Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KustoszMocny Opublikowano 14 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 (edytowane) Ja jako gracz serwera onlly mirage też mógł bym wypowiedzieć się odnośnie całej sytuacji. Wiem jak chłopak potrafi grać i uczyć się wszelkich technik co jest na jego wielki plus,bo ma ambicje i dużo osób na serwerze dobrze wie jakiego ma skilla i jest spoconym graczem nie tylko w CS go. Jeżeli w dużych trudnych momentach gry potrafi wybrnąć na ez z pewnych sytulacj to sorrki ale z demek poklejonych też można wiele zdziałać lecz nie zapominajmy o tym że jest coś takiego jak Voice czat a poza tym często z dupki widać krope na radarze najwidoczniej błąd jest jakiś w serwerze. Z resztą większą ilość osób też się wypowie na ten temat z serwera bo ich też to dziwi że chłopak który przychodził pozytywnie nastawiony i potrafił prowadzić każdy team jak dobry zawodnik dostał niewinnego bana bo niestety ale opiekun serwera albo miał zły dzień albo zirytowało go to że ginie co rude . Jeszcze chamskie zachowanie z jego strony wobec mnie czy Artura nie mówię każdy może mieć zły dzień ale zostaw to dla siebie ? tak czy siak nie tylko ja tu w tym poście się rozpiszę bo sporo osób też to wszystko zainteresowało bo na logikę ludzka jeżeli chłopak by był odpalony to ja bym miał to w dupie czy on i zrobił by se nowe konto ale sorry tu poszedł ban za nic z czystą satysfakcją pozdrawiam i czekam na Dalsze działania w tej sprawie ?. Edytowane 14 Listopada 2020 przez granmati Błąd w zdaniu Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 14 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 @ OliverTwist CS:GO rozpisz też 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 15 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Witam, Na wstępie @ PepePanDziobak powiem że rozpisuje ja demko, ponieważ Twist nie ma czasu, a odwołanie leży więcej niż 48h. 11:30 - oglądane w 1/4 użytkownik jest w pałacach pod bs A, zbanowany jest na schodach po czym wychyla na pałace nie widzi nikogo i cofa dając info że użytkownik jest w pałacach (WH) - 14:02 - użytkownik przez cały bs idzie na shifcie ty jesteś na exit w kuchni i patrzysz wyjście z kuchni na CT, po czym nagle cofasz i zabijasz typa na shifcie perfidnie wcelowany - 14:09/10 - oglądane 2x w 1/4 patrzysz kuchnie po czym patrzysz tak jakby przez ściane i szybki strzał oddany w gracza gdzie nie mogłeś wiedzieć że tam jest - 17:34 - patrzysz na standard bs A gdzie jest jeden gracz i tam masz celownik awp po czym wyskakuje drugi z pałacy i celownik nadal masz na standardzie, ale strzał i tak zabija gracza z pałacy - 23:30 - czysta sytuacja a co do drugiej sytuacji to najpierw zwrócę się do @ Andrzej. rozpisuj dokładnie oraz dawaj czasówki a nie 23:30 coś napisałeś a potem jakaś "druga akcja" gdzie trzeba się domyślać o co chodzi. 23:40/55 - to jest ta "druga sytuacja" @ Andrzej. i chodzi o to że śmiesznie wyczekujesz typa który przez cały bs B idzie na shifcie, czekasz na niego w kuchni wpatrzony w ścianę, po czym jak on już podchodzi do okna kuchni to nagle wychylasz z exita (WH) - 26:30 - normalna sytuacja Na zakończenie chciałbym powiedzieć, że po mojej szczegółowej rozpisce widać, że gracz czysty nie był. ODRZUCAM Pozdrawiam UBT 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 15 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi