Użytkownik∙ __SIR__ Opublikowano 12 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Imię: Norbert Wiek: 18. Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałbym zostać opiekunem, aby pomóc obecnemu oraz zająć się działem serwera. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: CS:GO Only AWP #2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Niestety nie posiadałem jeszcze takiej funkcji. Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 6 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Coś o sobie: Mam na imię Norbert i mam 18 lat, obecnie uczęszczam do klasy trzeciej technikum informatycznego. Pochodzę z województwa łódzkiego. Interesuję się głównie nowymi technologami. Kiedyś zawodowo grałem w piłkę nożną, aktualnie w wolnym czasie lubię oglądać seriale, jak i pograć w różne gierki. Pozdrawiam serdecznie. • Minimum 16 lat ✓ • Bycie pomocnym ✓ • Wsparcie finansowe ✓ • Posiadać dobrą reputację na serwerze ✓ • Posiadać dobre zdanie u administracji serwera ✓ • Znajomość AMX/SMX/SOURCEMOD/FTP ✓ • Posiadanie admina na serwerze. ✓ 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 12 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Siema, +wiek +chęci +wsparcie finansowe -/+ sm 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 12 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Witam +Wiek +Wsparcie +Znam -Doświadczenie Jestem na TAK! 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 13 Listopada 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 @ Admin CS:GO AWP#2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _SzyMi_ Opublikowano 13 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Siemka + wsparcie + wiek + znam +/- doświadczenie Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotPixel Opublikowano 13 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Siema +Wiek +Wsparcie + Chęci -/+ Doświadczenie Jestem na TAK! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 13 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Siemka, dobrze znam chłopa +wiek +wsparcie +chęci +/- doświadczenie + zawsze pomoxny, znam typa zawsze jak trzeba pomoże Jestem na Tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kalen Opublikowano 13 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Siemka, jak najbardziej na tak. Przyda sie drugi opiekun, a SIR zdecydowanie sie nada. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 13 Listopada 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś się w sprawie omówienia szczegółów 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 13 Listopada 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi