Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

UBTEAM CS 1.6] - [yanko killer]

yanko

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

UBT 1.6 czy UBT GO: UBT CS 1.6.
Nick: yanko killer.

Imię: Kacper.
Wiek (dokłada data): 19.01.2003
SID: STEAM_0:1:125456942

Znajomość AMXX*(1-10): 9.5 / 10, pomimo braku posiadania własnego serwer wdrażam się bardziej w silnik jakim jest AMXX, dzięki znajomości z osobami biegłymi w tym temacie, co rusz udoskonalam własne umiejętności w tym zakresie. Z dnia na dzień, z miesiąca na miesiąc dowiaduje się więcej rzeczy, powoli piszę coraz to trudniejsze pluginy, co na pewno przekształci się na moje możliwości w niedalekiej przyszłości.
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Pn - Czw (3h - 4h), Pt - Nd (4h - 5h). Z racji na pandemie COVID panującą w Polsce czas ten może się wydłużyć dwukrotnie, ze względu na przesiadywanie przed komputerem.
Opisz siebie: Kacper - dusza towarzyska, człowiek z wielkim poczuciem humoru i jeszcze większym uśmiechem na twarzy. Jestem osobą społeczną, dzięki czemu łatwo przychodzi mi poznawać nowych ludzi, również mam dość duży dystans do siebie przez co jest ciężko wyprowadzić mnie z równowagi, szczęśliwcowi któremu to się uda... biada za życia oj biada... Myślę, że te kilka cech mojej osoby są odpowiednie pod owe stanowisko, jak i każde inne. Jestem osobą obowiązkową oraz zdyscyplinowaną, nie mam problemu z dostosowaniem się do wymagań osób wyżej ustawionych ode mnie oraz staram wywiązywać się z obowiązków na każdy możliwy sposób. 
Dlaczego akurat Ty?: Jestem typem człowieka który nie boi się próbować nowych rzeczy. wręcz jestem zdeterminowany by osiągnąć swój zamierzony cel. Mam wrażenie, że podołam wszelkim oczekiwaniom ze strony Administracji oraz Użytkowników, chcę spróbować także swoich sił na tymże stanowisku oraz zasilić szeregi UBT. Sprawowanie funkcji Grafika z UBT nie będzie miało żadnych negatywnych skutków w czym jestem utwierdzony na podstawie kolegów z Sieci którzy posiadają wiele rang.
Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Na ten moment styczność miałem tylko z AMXBansem.
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Nie będę ukrywał, że w odróżnianiu cheatera, od skilla jestem jeszcze osobą raczkującą. Od niespełna tygodnia, dzień w dzień zasięgam różnych porad od osób doświadczonych, czy też oglądam różnego rodzaju poradniki w tym zakresie. Na chwilę obecną moje umiejętności w skali od 1/10 oceniam na mocne 6, kompresja zdjęć, obróbka graficzna jest Mi już znana.. Zdaje sobie sprawę iż czeka mnie jeszcze wiele godzin nauk, lecz dla chcącego nic trudnego - jestem zmotywowany, by doskonalić swoją wiedzę. 
Kontakt: Przede wszystkim kontakt z moją osobą odbywa się przez Forum, pobocznie kontaktować można się ze mną za pomocą aplikacji takich jak: Facebook, Discord, GaduGadu, Instagram, Snapchat.. i wiele więcej komunikatorów społecznościowych.

• Lubię to! 1

Full Stack Developer - 3 lata programowania, 36 miesięcy, 1 095,7266 dnia zebranego doświadczenia.

+ Kodowanie szablonów,

+ Tworzenie aplikacji webowych,

+ Usługi graficzne,

+ Front/Back - end

Kontakt:

Discord: yanko.#4364

Steam: alpineboi

GG: 72271450

• Zasłużony

Na tak,

+podanie

+chęci

+amxx

+aktywność

image.png
:pepehands:

• Użytkownik∙

Zamykam temat, ponieważ
-Brak steama,
-Nikt Cię nie zna praktycznie, nie wiem zupeelnie kim jesteś,
-Na chwile obeecną rekrutacja zamknięta. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]