Użytkownik Smokezz Opublikowano 13 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Twój nick: Smokezz ;] Nick oskarżonego: madafakawroclawniemaptaka IP/SID oskarżonego: nie wiem Data i czas zdarzenia: przed chwilą Powód skargi: Brak umiejętności prowadzenia Opis sytuacji: A więc na początku dał totalny bezruch , gdy wyszliśmy z celi zabił wszystkich i typ który był afk miał życzenie. Na serwer wbił gościu i zacząl strzelać do nas z krowy , dostałem głowę za 120 i schowałem się za ścianę aby nie zginąć a ten mnie zabił bo bezruch. Daje polecenia takie jak tt trzyma tt ginie do końca rundy. Ani razu nie poszliśmy na mape , każda gra kończy się zabiciem większej połowy przed celami za bezruch. Nie istnieje u niego coś takiego jak karniak , odrazu zabija. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Mapa jail_pichibot , świadkowie - ._. (buzka) , BOTs , Mrocznezniwa Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Br0k3n Opublikowano 14 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Gracz pod koniec mapy dostał bana od admina, ale dobrze, że zgłaszasz jak się takie rzeczy dzieją. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Br0k3n Opublikowano 14 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi