Użytkownik∙ Marves Opublikowano 3 Września 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Gdy byłeś/aś mały/a kim chciałeś/aś zostać w przyszłości? Odnośnik do komentarza
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Opublikowano 3 Września 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Gdy byłem mały chciałem zostać zawodnikiem mma, teraz trenuje mma Odnośnik do komentarza
Użytkownik bonusrpk32 Opublikowano 3 Września 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Hmmm jak byłem mały to chciałem zostać Policjantem ale później zmieniłem to na Kierowcę ciężarówki (Kierowca Zawodowy) i to do dziś mi zostało Pomogłem to zostw po sobie "Lubie to" Dziękuje <3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 3 Września 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Miałem iść wojska, a teraz prawie szef kuchni Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Wredzia. Opublikowano 3 Września 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Nauczycielką wychowania przedszkolnego xDD 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 3 Września 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Piłkarzem. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Michalo Opublikowano 3 Września 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Ja chciałem być lekarzem i dalej chcę być Odnośnik do komentarza
Użytkownik SECURITY :D Opublikowano 3 Września 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Policjantem pamiętam do dziś jak obiecałem to mamie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 4 Września 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi