Użytkownik∙ Szablo Opublikowano 18 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 1. Imię: Jakub 2. Wiek: 17 za niedługo 18 :0 3. Kontakt: FB/Forum/Ts/Steam/Discord 4. Twój nick na serwerze: Sᴢᴀʙʟᴏ ® 5. Ile czasu spędzasz na TS3: Zazwyczaj wchodzę rano i siedzę do wieczora, lecz niekiedy trzeba odejść od komputera 6. Twoje doświadczenie z TS3: Posiadałem na wielu Ts Admina i jakoś nie sprawiało mi kłopotu pełnienie tej funkcji :p Ts jest bardzo prosty w ogarnięciu, a jako admin nie mam dostępu do permisji, więc dużo nie trzeba umieć ;D 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Mam duże doświadczenie na tej funkcji oraz jestem bezstronny i oraz nie konfliktowy ;o Może i mam ten rok stażu na forum, lecz pewnie mnie nie znacie i znając życie pewnie będzie większość osób na nie, ale zawsze warto spróbować i wiem, że są tu osoby, które dają szanse nawet gorszym ode mnie :d Pozdrawiam serdecznie 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Huzzi Opublikowano 19 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Na tak +wiek +podanie +doświadczenie XD -aktywność na,ts siedzisz o ile mi wiadomo od wczoraj ale ok. GL @ Szabloo 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Forever Opublikowano 19 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 (edytowane) Na tak +ogarnięty +wiek +podanie -aktywność, ale wydaje mi się, że i tak nadrobisz GL @ Szabloo Edytowane 19 Listopada 2020 przez NoruŚ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 19 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Witam, + wiek - aktywność// sam siedzę od rana do nocy na ts i nie widzę cię wgl. --/+ podanie Jestem na razie na NIE, pobądź na ts3 trochę więcej i moje zdanie będzie inne, ponieważ jak siedzę przynajmniej ja to cię nie widzę. Jesteś nowy więc daj się poznać użytkownikom. Pozdrawiam. 1 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 20 Listopada 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 @ Admin SerweraTS3 1 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ __SIR__ Opublikowano 20 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Witam Serdecznie. Niestety jestem na nie. Powodem mojej decyzji jest to, że na forum, jaki i na TeamSpeaku jesteś dopiero od kilku dni (mam na myśli twoją aktywność i udzielanie się). Posiadasz wiedzę i doświadczenie w byciu Adminem, co jest dużym plusem. Nadrób aktywność i napisz podanie za jakiś czas. Pozdrawiam. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 20 Listopada 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 @ Szabloo , masz na swoim koncie wiele plusów z tego co czytam, lecz jest jeden duży minus - Twoja aktywność. Zarówno na forum jak i serwerze nie spędziłeś z nami jeszcze za wiele wspólnych chwil. Dajmy sobie na wstrzymanie i spróbuj za jakiś czas wystartować z powrotem w podaniu na takim poziomie, że będę widział tutaj same wypowiedzi na TAK Życzę powodzenia ;] 2 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 20 Listopada 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi