Użytkownik∙ K4SA Opublikowano 22 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Nick: K4SA Nick oskarżonego: vanish Opis sytuacji: No to ogólnie to jest tak, że vanish nie ma ukończonych 16 lat oraz nie ma mutacji, więc jakim prawem on ma Opiekuna na serwerze Jail Break? Przypominam, że jacy administratorzy/opiekuni taki serwer. A obecnie vanish psuje totalnie opinie o według mnie bardzo dobrym serwerze. Nie powinien on mieć Opiekuna / Admina tylko powinien w książkach siedzieć i się uczyć. Totalne 0 dystansu do siebie, totalnie wykorzystuje a nawet nadużywa swoje przywileje. Jedno złe słowo i ban... Proszę o usunięcie kida z listy Opiekunów, zwrot pieniędzy dla jego mamy której kradnie na opłacenie i przy okazji unbana dla mnie za dobre intencje xd. Bo bana dostałem za obrazę, z tego co mi wiadomo jest to ban na config. 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 200h/alejejerozolimskie Opublikowano 22 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 I słusznie, że dostałeś bana za obrazę. Jak sam przyznałeś " Jedno złe słowo i ban..." ,jak widać jest osobom która adekwatnie wymierza kary. Co do tego "nie ma ukończonych 16 lat " po Twoim zachowaniu w skardze, sam widzę, że nie masz 16 lat. "Proszę o usunięcie kida z listy Opiekunów, zwrot pieniędzy dla jego mamy której kradnie na opłacenie " - Dorośnij, później pisz skargi. Pozdrawiam cieplutko. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik skret. Opublikowano 22 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Wedlug mnie ta skarga nie ma zadnego sensu, zaczales wyzywac vanisha jak z reszta wieksza ilosc osob przez co dostali bana, a ty jako jedyny zamiast odpuscic wbijales caly czas na serwer i notorycznie go wyzywales, swoim zachowaniem pokazales na jakim poziomie sam jestes a i jesli chodzi o to ze nie ma 16 lat, wez pod uwage ze nawet jesli ich nie ma a ma opiekuna to ma wieksza wiedze na rozne tematy niz ty Pozdrowionka 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 22 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Całe szczęście takie 2heady jak Ty nie decydują na tym serwerze, god bless 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sceptyk Opublikowano 22 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 (edytowane) Vanish mimo swojego młodego wieku moim zdaniem jest bardzo ogarniętą osobą w tej administracji jailbreak'a. Całe szczęście, że dostał opiekuna przynajmniej serwer przetrwa. Miałem okazje grać na serwerze, gdzie zdarzało Ci się nieraz nie dwa wyzwać któregoś z graczy. A co do jego jak to wspomniałeś " nie ma ukończonych 16 lat oraz nie ma mutacji " Chciałbym Ci przypomnieć, że każdy z nas również Ty byłeś w jego wieku i sam miałeś piszczący głos. Edytowane 22 Listopada 2020 przez Sceptyk 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 22 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Zacznijmy, więc: 1.Nie ty jesteś, od wybierania opiekunów, pomimo swojego wieku, w tym momencie jest bardziej ogarnięty od ciebie. 2.Jak @ Sceptyk napisał sam byłeś w takim wieku i najpewniej twoim jedynym zajęciem było walenie kijem w krzaki. 3.Jest to oczywiście, jeśli @ PandaXvanish poczuje się urażony i jest to obraza, ma możliwość wlepienia ci bana. Skargę odrzucam. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 22 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi