Stały Bywalec Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. iksiu Opublikowano 24 Listopada 2020 Stały Bywalec Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 @ Dusia [P] Co robisz na co dzień? Na co dzień pracuję, w wolnym czasie siłownia, znajomi, cs [P] Co jest Twoim zdaniem najważniejsze w życiu? najważniejsze w życiu to bycie szczęśliwym, mieć kochającą rodzinę i znajomych na których możesz polegać [P] Jaką jesteś osobą Twoim zdaniem? (Wymiń 5 wad i 5 zalet) Zalety: 1. miły 2. szczery 3. sumienny 4. życzliwy 5. troskliwy Wady: 1. emocjonalny 2. leniwy 3. impulsywny 4. uległy 5. czasami roztargniony [P] Czego żałujesz lub czego byś nigdy nie zrobił? żałuję czasami niektórych decyzji w życiu, przez które później wszystko się posypało... [P] Czego nie znosisz lub co ciężko Ci zaakceptować w życiu co dziennym? niechlujstwo i kłamstwo [P] Jakie masz plany na przyszłość? nie chce zdradzać [P] Co jest Twoim zdaniem najważniejsze u drugiego człowieka? szczerość [P] Jakie cechy charakteru musi mieć twój przyjaciel? przede wszystkim musi być szczery o lojalny, ktoś na kogo mogę zawsze liczyć nie tylko jak jest dobrze ale również jak są te gorsze chwile @ Andrzej. [P] Ile masz wzrostu? 183cm [P] Blondynki, brunetki czy może rude ? nie ma tutaj reguły, zależy od osoby [P] Wymarzony samochód? Lamborghini Aventador [P] Kebab czy pizza? pizza [P] Czy mógłbyś zamieszkać za granicą? nie [P] W ilu językach potrafisz mówić? dwóch (polski/angielski), trochę niemiecki [P] Od kiedy jesteś na strefie? 15 Maj 2019 @ Nalogowiec [P] Czym się zajmujesz na co dzień? odp. wyżej [P] Czy lubisz uprawiać sport? tak, trenowałem piłkę nożną ok. 14 lat i dalej staram się aktywnie spędzać swój wolny czas [P] Czy lubisz jezdzić na Crosie? nigdy nie miałem okazji się przejechać [P] MC czy KFC? MC [P] Jaką markę ubrań najbardziej lubisz? nie mam raczej swojej ulubionej, nie przykładam do tego jakoś super wagi coś mi się podoba to kupuję [P] Ile czasu grasz na komputerze? zależy od dnia, kiedyś zdecydowanie więcej (jakieś 4h dziennie) @ Kacperek [P] Ulubiony dzień tygodnia? piątek [P] Ulubiona gra? cs [P] Ulubiony kolor? niebieski [P] Ulubiona marka samochodu? mercedes @ GENERAL ALADEEN [P] Czy czujesz że ranga opiekuna dd2 jest odpowiednia dla ciebie - czy może chciałbyś jeszcze wyżej pójść w hierarchii strefy. ? wydaje mi się, że jest to odpowiednia ranga, nie wykluczam że kiedyś może coś więcej, jestem otwarty na propozycje, po prostu lubię pomagać [P] Skąd pomysł na nick @ iksiu? nick "iksiu" wziął się po części od mojego nazwiska... a przynajmniej jego odwrócona końcówka do której dodałem sobie "iu" https://www.facebook.com/iksiucs [P] Mógłbyś wyróżnić po 3 użytkowników z tej sieci pod kategorie 1. Do wywalenia 2. Do awansu 3. Użyteczni pomocni ( są na odpowiednich rangach). nie jestem odpowiednią osobą aby "wyróżnić" takie osoby i wypowiadać się o tym na tle forum [P] Jaka dupera jest najseksowniejsza na forum. ? nie poznałem wszystkich, nie chce się wypowiadać, to nie portal randkowy [P] Czemu strefa ? jakiś czas temu znajoma zaprosiła mnie na strefę, dostałem po 20min ss'y i tak zostałem do dzisiaj, podoba mi się atmosfera która panuje na sieci [P] Czy masz jakieś marzenia za pieniądze? Jak tak to jakie? wykupienie pełnej wersji hpp v6 [P] Lubisz mnie? nie poznałem osobiście, wydajesz się być dobrą osobą [P] Co dla ciebie jest ważniejsze, wygląd forum, czy ilość osób na forum? wygląd forum < osoby na forum forum tworzą ludzie, co Ci po wyglądzie jak nie będzie osób [P] Jak radzisz sobie z krytyką? wiadomo nikt nie lubi być krytykowany, jak jest to konstruktywna krytyka staram się wyciągnąć wnioski [P] Masz dziołche? Kto ma widzieć ten wie [P] Po przebudzeniu jaka jest Twoja pierwsza myśl? znowu za mało spanka... [P] Na jakim pierwszym serwerze Strefy postawiłeś swoje pierwsze kroki? Only DD2 #2 @ ArcyBM [P] Skąd pomysł na nick "Iksiu?" odp. wyżej [P] Kiedy zacząłeś pierwszy raz zarabiać na siebie? w wieku 18lat jak miałem podpisany kontrakt w piłkę nożną [P] Ile miałeś lat, jak dostałeś pierwszy komputer? 10 lat, dostałem go na komunie [P] Ile razy zmieniałeś internet? chyba 2 razy, cały czas korzystam z tego samego dostawcy [P] Woda, czy wóda? woda [P] Zemsta, czy przebaczenie? przebaczenie [P] Zło, czy dobro? dobro [P] Czerń, czy biel? biel @ Uszaty [P] Czy jest jakaś ranga na Strefie na którą chciałbyś wskoczyć / wrócić? Jeśli tak, to jaka? może ubt? dzisiaj się zwolniło jedno miejsce, kto wie [P] Ulubiony wykonawca / zespół? Szpaku/Kizo [P] Czy byłeś na meczu Legia - Wisła 18.03.2018? Jak wspominasz? pewnie byłem, nie ma co wspominać [P] Ulubiona forma relaksu? to zależy od nastroju, słuchanie muzyczki, ciekawy film/serial, siłownia [P] Czy uważasz, że jesteś w stanie wiele znieść? Uważam, że tak są pewne granice ale staram się być wyrozumiały [P] Udostępnisz sety na PW? nie :p [P] Ulubiony kumpel z forum? @ Fallen [P] Ogarnąłeś ten ping? dzisiaj był majster z Vectry @ agatka* [P] Kiedy minecraft? raczej nigdy, nie jarają mnie kwadraty [P] Jaki jest Twoje ulubione danie? ciężko będzie wybrać te top1, lubię kurczaczka, spaghetti, pieczony łosoś [P] Co Cię najszybciej uspokaja? rozmowa z drugą osobą [P] Kim chciałeś zostać w przyszłości jako dziecko? strażakiem [P] Jeśli mógłbyś coś zmienić w Polsce, co dokładnie by to było? rząd @ NoruŚ [P] Czym się interesujesz? sport, muzyka, streamowanie [P] Lubisz grać w lola i fortnite? nigdy nie miałem okazji zagrać w LoL'a, fortnite to nie gierka dla mnie [P] W co najczęściej grasz? cs, fifa, among us [P] Jaką range miałeś najwyższą na forach? chyba ta co teraz, na innych sieciach byłem "starszym administratorem", przeważnie pełniłem funkcję admina [P] Jaką miałeś najwyższą rangę w cs? Global Elite [P] Jaki sport najczęściej oglądasz w telewizji? piłka nożna / sporty walki nominuję @ GENERAL ALADEEN 8 4 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 24 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Po co ci Aventador? Widziales polskie drogi chlopie łap plusika 2 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 No odpowiedzi na wysokim poziomie tak trzymaj i nie puszczaj ziomuś. leci + xDD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 200h/alejejerozolimskie Opublikowano 24 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Odpowiedzi na wysokim poziomie XD, leci + 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 24 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 extra, hihi 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 24 Listopada 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 2 godziny temu, iksiu napisał: [P] Jaka dupera jest najseksowniejsza na forum. ? nie poznałem wszystkich, nie chce się wypowiadać, to nie portal randkowy Typowy generał XDD?♀️ Aż się boje jego odpowiedzi z Q&A,, ++ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Forever Opublikowano 25 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Superowo 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi