Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Odwołanie

melonmusk

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Dostałem bana za wh,

Nie wiem jak udowodnić, ale mam supreme (jak by mi się chciało to globusa) i prime.

ban.png

• Zasłużony

Zastosuj sie do wzoru. /// 48h

image.png
:pepehands:

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: Melon Musk

Nick admina banującego: kalen awp #2

Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana

Czas oraz data bana: 11-24-20 23:27

Serwer na którym dostałeś bana: [PL/EU] StrefaSkilla.pl ★ ONLY AWP #2 ★[128...

Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Grałem sobie spokojnie na awp bo ostatnio mi nie szło. Trafili mi się słabi przeciwnicy (nie wszyscy) i jeden z nich stwierdził, że mam wh. Nie był to jakiś moment z patrzeniem przez ściany. Grałem ok 2h i mam łączne kd ok. 2.8 na serwerze

Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:522416167&advType=steamid&Submit

Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/thematiko2/

Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:

connect 91.224.117.207:27015
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN
Connecting to public(91.224.117.207:27015) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME
**** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'MMStatus'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN
DispatchAsyncEvent backlog, failed to dispatch all this frame. 471 of 503 remaining
Connecting to public(91.224.117.207:27015) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
#Valve_Reject_Banned_From_Server
**** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image

• Zasłużony

@ kalen  Zapraszam do rozpisania demka. /// 48h.

image.png

• Użytkownik

Siemka,

demko z 23:01

2:34 - sprawdzanie przez sciane, czy przeciwnik za chwile wybiegnie

3:20 - ponowne sprawdzanie czy widac juz przeciwnika po prawej i czy moze juz strzelac 

4:24 - przeskoczenie celownika

5:11 - znow dziwny ruch celownika, ale moze to tylko trzesacy sie nadgarstek 

demko z 23:14

1:46 - patrzy na przeciwnika przez sciane 

2:32 - raczej czyste ale mozesz sprawdzic 

2:42 - albo wiedzial, ze gosc jest na wiezy i byl na niego przygotowany, albo jest zajebiscie szybki 

2:55 - sledzenie gacza celownikiem, ktore oczywiscie moglo byc przypadkowe, gdy nie drobny ruch pod koniec 55 sekundy w lewo za graczem

2:58 - bez sprawdzanie innych czesci mapy, od razu zaczal poszedl patrzec na wieze, w ktorej znajdowal sie przeciwnik 

3:15 - gdy przeciwnik podskoczyl, gracz od razu przesunal celownik w miejsce przeciwnika

6:05 - juz zza sciany zaczal celowac w miejsce przeciwnika 

7:23 - cofniecie sie, i obnizenie celownika, aby moc szybciej strzelic w przeciwnika wychodzacego z tunelu

8:38 do 8:41 - zbyt szybkie strzaly wedlug mnie 

12:13 - ? 

Pozdrawiam

• Użytkownik

Jak UBT nie będzie zdecydowany na odbanowanie to mogę wejść na discord i też wyjaśnić niektóre momenty w grze

• Zasłużony

No to tak,

Pierwsze i drugie demko jak najbardziej czyste. Gracz ogarnia gierke z awp i to widać. Reaguje normalnie na wszelkie odbarwienia które przypominają głowy przeciwników i przelatuje automatycznie na chwilę na nie. Nie ma tu żadnych wspomagaczy. Gracz odbanowany

pozdrawiam

image.png

• Zasłużony

odbanowany.png

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]