Użytkownik∙ Huzzi Opublikowano 25 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 1. Imię: Jakub 2. Wiek: 15 3. Kontakt: TS/DC/FB/SMS/STEAM 4. Twój nick na serwerze: Huzzi 5. Ile czasu spędzasz na TS3: Czas ,który jestem w stanie poświęcić serwerowi jest ,że tak powiem elastyczny ,ponieważ nigdy nie mam stałych godzin wolnego czasu, lecz przypuszczam ,że był by w granicach 4-10 godzin dziennie w zależności co byłoby do roboty rzecz jasna. 6. Twoje doświadczenie z TS3: Łącznie na serwerach teamspeak adminem byłem 3 razy a jeden raz prowadziłem własny serwer, który był chyba rozwinęty miał 18 stałych aktywnych osób więc nie jest to taki zły wynik, tego ts'a prowadziłem z kolegami więc jakieś tam doświadczenie mam. 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Na teamspeak'u siedzę codziennie po kilka a czasem nawet kilkanaście godzin,więc z aktywnością na nim oraz pomocą graczom którzy jej potrzebują nie będzie najmniejszego problemu. Na forum zarówno jak na teamspeak'u aktywność jest bardzo dobra, wchodzę na forum dziesięć-piętnaście razy dziennie po kilka,kilkanaście minut.Teraz napiszę trochę o sobie. Jestem Jakub znany jako ,,Huzzi" jestem osobą sympatyczną,pomocną oraz zdeterminowaną do pracy, jestem także osobą z bardzo wielkim dystansem do swojej osoby, lubię się czasem pośmiać z siebie ;D. Głównie piszę to podanie ze względu na to że chce zasilić skłąd naszej administracji teamspeak3. 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 200h/alejejerozolimskie Opublikowano 25 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Jestem na tak. +/-wiek +/-doświadczenie +podanie 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 25 Listopada 2020 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Jestem na Tak +wiek +doświadczenie +pomocny +podanie 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 25 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Na tak +aktywny +podanie +wiek 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Mrufka Opublikowano 25 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Na tak + Windows + znam go ogarnia + wiek + kontakt + czas + aktywność + jebaniutki długie podanko napisał + doświadczenie 1 1 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 25 Listopada 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 @ Admin SerweraTS3 - poproszę Was o wsparcie w rozpatrzeniu powyższego 1 1 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ __SIR__ Opublikowano 26 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Witam serdecznie. Jesteś aktywny na forum, jak i na TeamSpeaku, co widać. Z TS3 miałeś już styczność nie raz. Jestem za daniem szansy. Pozdrawiam. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 26 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Witam -/+ wiek +podanie +chęci +aktywność +doświadczenie Jestem za DANIEM SZANSY Pozdrawiam 1 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik Forever Opublikowano 26 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Na tak +ogarnięty +miał już tą rangę +aktywny +podanie +ma zapał do tego i chęci 1 1 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 27 Listopada 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Niestety odrzucam, nie spełniasz wymogu kryterium wiekowego. PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 27 Listopada 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi