Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 25 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Witam 1. Imię: Ksawery 2. Wiek: Mój wiek jaki mam to 18 lat 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Na ten moment mogę poświęcić cały dzionek 4. Co chciałbyś zmienić: Sam nic zmieniać nie chce, jeżeli coś miałbym poprawić lub dodać to obgadałbym to z innymi moderatorami oraz strefowiczami. Sam na własną rękę nie zmieniłbym nic bez uzgodnienia z innymi. Czekałbym na opinię innych co myślą o danym pomyślę. 5. W czym chciałbyś pomóc: Pierwszym celem i najważniejszym w czym chciałbym pomóc to, żeby nie było żadnych sporów między administratorami, ani żadnych kłótni miedzy graczami. Chciałbym pomóc moderacji ponieważ jest ich tylko dwójka, a forum jest duże i lepiej żeby rozłożyć miedzy sobą zadania co kto robi, a nie jedna osoba. Nie każdy ma czas w danym dniu i inny moderator go może zastąpić, dlatego składam podanie żeby pomagać innym 6. Dlaczego akurat ty: Wiec zacznijmy od wstępu Mam na imię Ksawery jestem informatykiem oraz programistą, który lubi spędzać czas przy programowaniu oraz poprawianiu stron internetowych innych osób. Moim zainteresowaniem jest fotografia informatyka oraz zabawa w językach programistycznych. No to Dlaczego ja? Otóż byłem kiedyś moderatorem i moim zdaniem dobrze się sprawowałem. Umiem języki programistyczne takie jak IPS, PHP, Python oraz JavaScript. Zapoznałem się z całym regulaminem tego otóż forum, które bym wspierał i dopracowywał z innymi moderatorami. Wiem jakie zadania miałbym pełnić. Jestem takim typem osoby która musi mieć wszystko dopięte na ostatni guzik, oraz nie lubię zostawiać niczego na ostatnią chwilkę. Chciałbym żebyśmy razem z moderacją procowali sumiennie i korzystnie dla forum. Zadania które dostałbym do wykonania próbowałbym oraz zrobiłbym jak najdokładniej, nie zostawiając tego żeby ktoś to poprawiał. Od początku mojego przyjścia na forum nie dostałem żadnego ostrzeżenia. Byłem Adminem AWP #2 , który pomagał każdemu kto potrzebował takiej pomocy. Na serwera uczyłem nowych Adminów komend oraz obsługiwania panelu Administratora i kontaktu z innymi graczami. Teraz jestem UBTeamem, który pomaga innym graczom oraz innym UBT jak nie mają czasu lub z czymś problem. Na zakończenie Chciałbym dodać że odszedł jeden moderator, a rekrutacja jest cały czas otwarta i chce pomóc innym graczom jak i moderacji 7. Staż na forum: Staż na forum jaki mam wynosi 12d 4h 18m 40s Rejestrację podjąłem 22 czerwca 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak, nie raz byłem Moderatorem. Miałem przyjemność być moderatorem i mam doświadczenie z IPS oraz PHP. Myślę że dawałem sobie radę, ponieważ byłem sam na tym stanowisku i sam pilnowałem całego forum z rangi moderatora. Minimalnie 18 lat, ✅ 10 dni online ✅ Minimalnie 300 postów,✅ Rozpoznawalność oraz aktywność,✅ Znajomość ortografii i zasad pisowni, ✅ Wysoka kultura osobista,✅ Brak ostrzeżeń na koncie.✅ Pozdrawiam 4 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik 200h/alejejerozolimskie Opublikowano 25 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Jestem za daniem szansy. +/-podanie [kolorowanka] +wiek +doświadczenie -/+wymagania 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 25 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Jestem za daniem szansy, choć to głęboki skok: + Kulturalny + Komunikatywny +/- Dużo tych rang, poradzisz sobie z każdą? +/- Właściwie to dajemy sobie rade, nie potrzebujemy pilnie osób 2 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ yanko Opublikowano 25 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Jak najbardziej na TAK - Aktywny na Forum dość często - Wiek - Podanie w miarę przekonujące - Staż 1 1 Full Stack Developer - 3 lata programowania, 36 miesięcy, 1 095,7266 dnia zebranego doświadczenia. + Kodowanie szablonów, + Tworzenie aplikacji webowych, + Usługi graficzne, + Front/Back - end Kontakt: Discord: yanko.#4364 Steam: alpineboi GG: 72271450 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 25 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Ja jestem oczywiście za! +wiek +podanie +kulturalny +brak ostrzeżeń +często się udziela na czatpudełku 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Ja niestety jestem na nie. - Masz już troche tych rang i obowiązków. Masz też UBT CS:GO, w dodatku musisz wyrabiać godziny na serwerze, trochę słabo.. :/ + Podanie + Wiek Jak dla mnie trochę się po prostu pospieszyłeś :/ Jesteś dobrym kandydatem, lecz moim zdaniem nie powinieneś tak wszystkiego nagle próbować. Potrzebujemy takich ludzi jak ty na innych rangach, typu właśnie UBT Jeszcze trochę zostań na aktualnych obowiązkach i pokaż, że przykładasz się do nich, to następnym razem będę na tak. Na razie jestem zmuszony być na NIE, aczkolwiek kto wie, może dostaniesz szansę. Powodzenia! 2 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 26 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Na NIE, -prowokacja graczy na serwerach -/+ aktywność +/- wiek Niby te godziny na forum się zgadzają, ale twoja aktywność na forum z tego co widzę ogranicza się do oddawania głosów na serwery oraz opieka nad działem ub. To dobrze, bo należysz do ub. Jak po pewnej przerwie 2 miesiace temu wrociles na forum, to bylo widac zaangazowanie, witałeś się z użytkownikami w dziale odpowiednim i uczestniczyłeś w życiu forum dużo bardziej niż teraz. Poprawiłeś opinię o sobie i koniec? Na strefoboxie rzadko cię widać tak na prawdę. Zazwyczaj napiszesz 4 słowa i znikasz. Na serwerze kilka dni temu prowokowałeś graczy mówiąc co rundę "ez" mimo, że regulamin zabrania używania takich słów. Czy osoba która się tak zachowuje powinna objąć taką funkcję na forum? Tak poza tym to kultura u ciebie jest na wysokim poziomie, to prawda. Ja jestem na razie na nie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik _SzyMi_ Opublikowano 26 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Siemka Jestem na TAK +wiek + Podanie + kulturalny Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 26 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 To już 3 podanie? Bez sensu, żeby pisał więcej podań i chyba z tego powodu można dać okres próbny. +wiek +chęci +staż +aktywność 2 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 26 Listopada 2020 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Jestem na tak +wiek +doświadczenie +staż +aktywność +podanie 1 1 Odnośnik do komentarza
Donator Dumbik Opublikowano 26 Listopada 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Nie ma tu co się rozpisywać, moderator ma być aktywny na forum. Nie chce mi się nawet czytać tego podania bo jest oczojebne przez te kolorki. "Wysoka kultura osobista" Nie wiedzieć czemu dałeś sobie plusik, wystarczy Cię lekko wnerwić i rzucasz mięsem (Przykład z Piotrullem) 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotPixel Opublikowano 26 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Jestem na Tak + Kulturalny + Komunikatywny + często aktywny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Huzzi Opublikowano 26 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Na tak +mily +pomocny +podanie +aktywność +wiek 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dexteross Opublikowano 26 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Na tak wiek aktywność wysoka kultura osobista 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 26 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Nie będę owijał w bawełnę, zawsze jestem szczery. więc i tym razem będę. 1. Zacznijmy od początku, czyli od lekkiej krytyki: > Podanie ma być ładne, schludne, czytelne i na temat. - Co widzimy u Ciebie? Zbędą kolorowankę, która MOIM zdaniem w ogóle nie jest estetyczna, powtarzające się informacje. > Niepotrzebne, wręcz zbędne są informacje w podpunkcie *Dlaczego akurat Ty?* - Powiedz mi, dlaczego napisałeś w tym podpunkcie imię? wiek? przecież już wyżej napisałeś i myślę, że każdy potrafi czytać ze zrozumieniem. - Zbędne informacje dotyczące tego jakimi językami się posługujesz oraz jakimi programami są również zbędne. - Napisałeś, że byłeś już moderatorem, więc powinieneś wiedzieć ze dany moderator nie musi się posługiwać tym wszystkim, chyba, że byłaby to rekrutacja na jakieś wyższe rangi. W dniu 25.11.2020 o 13:49, Krejzol napisał: 4. Co chciałbyś zmienić: Sam nic zmieniać nie chce, jeżeli coś miałbym poprawić lub dodać to obgadałbym to z innymi moderatorami oraz strefowiczami. Sam na własną rękę nie zmieniłbym nic bez uzgodnienia z innymi. Czekałbym na opinię innych co myślą o danym pomyślę. *Zacytowany przeze mnie podpunkt opisze w ten sposób: - Moim zdaniem największe zdanie ma administracja najwyższa, a nie tylko moderacja, a tym bardziej strefowicze. - Tylko taka ciekawostka. > Staż na forum też nie jest powalający, aktywność też nie należy do najlepszych. 2. Zacząłem od krytyki to teraz skończę może od jakiś pozytywów: + Fakt, są braki w moderacji, więc para rąk się przyda. + Wiek, lecz jak wiemy nie zawsze wiek gra główną role. Ostatecznie moja osoba jest za daniem Tobie okresu próbnego w zakresie do 14dni. Mam nadzieję, że nie polegniesz na tak banalnej randze i również nie olejesz pozostałych rang. Pozdrawiam cieplutko z rodzinką. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 27 Listopada 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Liczne skargi/problemy na tsie, wywyższanie się w sprawach które Ciebie nie dotyczą to tylko niektóre rzeczy z twoich wad. Twój serwer odkąd jest na Strefie stoi praktycznie pusty - nic się tam nie dzieje. Zauważyłem że czasami próbujesz się na siłę 'pokazać' [nie wiem w jakim celu]. Jako ubt swoje obowiązki wykonujesz w miarę należycie. Jeśli wejdziesz z kimś w rozmowę to zawsze próbujesz przyznać że to ty masz racje, co nie do końca jest zgodne. Jesteś trudny to fakt, ale nie takich jak ty się ustawiało do pionu, więc z tobą raczej nie byłoby takiego problemu. Jestem za tym abyś został moderatorem na okresie próbnym, pod warunkiem: Twój serwer będzie grywalny Zmienisz nieco swój sposób bycia Nie będziesz wchodził innym w robotę Pozdrawiam 2 1 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 27 Listopada 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 NA TAK + aktywność + wiek + staż Dajmy szansę na okres próbny pod dużym nadzorem. Niech @ Junior Admin monitoruje postępy tego człowieka. 1 1 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Mrufka Opublikowano 29 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Na tak + aktywność + podanie + wiek + doświadczenie - iphone 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 29 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 na tak wiek aktywny pomocny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vEni0 Opublikowano 30 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Siema +podanie +wiek +doświadczenie +wymagania Jestem zdecydowanie na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SqN.! Opublikowano 30 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Jestem za daniem ci szansy +wiek, +aktywny, +pomocny, +doświadczenie, 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 1 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Na nie - Twój serwer ciągle stoi i stoi, a pełny wgl nie był. Moim zdaniem ten serwer jest tylko po range właściciela. - Nie umiesz zachować kultury, tak jak @ Dumbik wspomniał jedno przesunięcie i od razu wybuchasz. - Masz dużo rang, po co Ci więcej? Pierw na tych się wykaż. Tyle ode mnie, pozdrawiam hejterów. 1 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik Forever Opublikowano 2 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 + Wiek + Coraz większa aktywność + Kultura + Wie jak poradzić sobie w trudnych sytuacjach Na TAK, gl! 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 3 Grudnia 2020 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Jestem na TAK +Staż +Aktywny +Pomocny +Podanie +Wiek 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 5 Grudnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 3 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi