Użytkownik Smokezz Opublikowano 25 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Twój nick: Smokezz ;] Nick oskarżonego: madafakawroclawniemaptaka (wbil na serwer pod nickiem filip) IP/SID oskarżonego: nie wiem Data i czas zdarzenia: przed chwilą Powód skargi: Ban na ct Opis sytuacji: A więc pan madafaka wbił na nicku flilp i wszedł do ct pomimo tego że na swoim nicku ma bana na ct, sam prowokuje żebym napisał kolejną skargę na niego więc proszę Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Świadek : ZjemCiBabke 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Br0k3n Opublikowano 26 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Jakieś konkretne dowody? Bo bez tego nic zrobić nie możemy. @ Smokezz DOWODY NA TO, SAM ŚWIADEK NIE WYSTARCZY. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 26 Listopada 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 5 godzin temu, Br0k3n napisał: Jakieś konkretne dowody? Bo bez tego nic zrobić nie możemy. No wbił na innym nicku tylko po to żeby wejść do ct a na swoim nicku ma bana . Pisałem do niego używając nicku madafaka to odpisywał i po głosie go poznałem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 27 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Czas na wstawienie dowodów minął. Zamykam temat. naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 27 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 naura Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi