GENERAL ALADEEN Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 UBT 1.6 czy UBT GO: 1.6 Nick: Imię: @ GENERAL ALADEEN Dawid Wiek (dokłada data): 38 lat 12.11.1982 SID: 0:0:4899825 Znajomość AMXX*(1-10): 8 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: To zależy od dnia, ale tak myślę, że z 3-4 h mniej więcej poświęcam czasu na forum. Opisz siebie: Pomocny, bezstronny, uczciwy, nie wdający sie w kłótnie/prowokacje. Dlaczego akurat Ty?: Byłem już tu UBT chciałbym jeszcze raz spróbować całkowicie od nowa, coraz więcej jest odwołań o UB i myślę, że mogę w jakimś stopniu pomóc aktualnej ekipce UBT, a na forum jestem praktycznie co chwilę. Owszem Błędy popełniałem, ale konsekwencji moich czynów zawsze staram się wyciągnąć wnioski, chcę pokazać, że mi zależy na tym aby sieć jak najlepiej się rozwijała oraz, że ludzie mogą na mnie polegać. Pozatym jest mało ubt na forum i chciałbym odciążyć kolege @ eSX 1.6 Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak wiele razy Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Umiem rozróżnić cheatera od czystego gracza. Gdy jest jakaś trudna sytułacja. Pozatym staram sie być subiektywny, neutralny. Kontakt: GG, Forum, Steam 1 7 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka daria. Opublikowano 28 Listopada 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 - zaniedbujesz posadę administratora na DD2#2, a chcesz dołożyć sobie kolejnych obowiązków? (w ostatnich kilku podliczeniach nie masz przegranej nawet jednej pełnej godziny) - nie jesteś osobą neutralną, wdajesz się w kłótnie, cały czas czepiałeś się poprzedniej ekipy UBT (pozdrawiam Wujka Pecika) - poprzednia rezygnacja z UBT - jeśli chodzi o rangi funkcyjne - powinno iść się w ilość, nie w jakość. Dostałeś redaktora mimo popełniania tak rażących błędów ortograficznych, co jest absurdem. Mam nadzieję, że osoba, która rozpatrzy to podanie trochę bardziej przemyśli co robi Jestem na duże NIE. Zacznij się przykładać do funkcji, które aktualnie pełnisz. 7 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 28 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 No tak, GENERAL "mam nosa do cheaterów" ALADEEN i kolejne podanie na UBT, no któż by się spodziewał Jedziemy po kolei: Cytat Pomocny, bezstronny, uczciwy, nie wdający sie w kłótnie/prowokacje. - Nie wdający się w kłótnie i prowokacje? Widzę, że seria żartu dnia dzisiaj rozpoczęta w wysokiego C ! Sam często prowokujesz, dodatkowo nie potrafisz uznać swojej pomyłki, jak ktoś się z Tobą nie zgadza, to momentalnie ma do czynienia z obrazą majestatu, bo Ty jesteś przecież najmądrzejszy i oceniasz demka NAJLEPIEJ. - Jeszcze dokładnie WCZORAJ (XDD) zrezygnowałeś z pełnienia funkcji Typera, a dzisiaj chcesz następną rangę? Błazenada. - Przez ostatnie 2 tygodnie przegrałeś na serwerze, na którym przypomnę, pełnisz funkcję admina, aż (uwaga, werble: Try ty ty ty ty tsss) 62 minuty! To ledwo 1/12 czasu, który powinieneś spędzić na serwerze. Wyczuwam w powietrzu degradację Tutaj odnośnik do tematu z podliczeniami -> *Klik. - Miałeś już swoje szanse na UBT i efekty twojej pracy były godne pożałowania. Nie sądzę, aby tym razem miało być inaczej. Cytat Pozatym jest mało ubt na forum i chciałbym odciążyć kolege @ eSX 1.6 - Nie sądzę, abyś był w stanie pomóc eSXowi, prędzej stwierdziłbym iż będziesz dla niego kulą u nogi, Ty i twoje "Obejrzę jutro po pracy i dam rozpiskę", a potem czekanie 48h+, aż jaśnie Pan raczy zrobić to do czego się zadeklarował Podsumowując, jestem na stanowcze NIE. Chociaż zdaję sobie sprawę, że pomimo moich wypocin i tak znajdą się osoby, które dadzą Ci kolejną szansę "się wykazać" i zrobią z funkcji UBT (już po raz kolejny) pośmiewisko. 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ brook1yn. Opublikowano 28 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Po pierwsze to tak bardzo chciałeś mieć admina dd2 , a przez ten cały czas nawet nie masz ("https://www.gametracker.com/player/G3N3raL/145.239.236.14:27160/") 1 godziny przegranej. Więc nie wiem czemu chcesz więcej obowiązków jak nie potrafisz ogarnąć jednej funkcji a co dopiero jak byś miał ich więcej. Po drugie to mówisz , że jesteś (Pomocny/Uczciwy/Nie wdający się w kłótnię prowokację) - Tu się z tobą nie zgodzę, bo sam potrafisz prowokować innych. A jeszcze najlepiej jak ktoś się z tobą nie zgodzi co do twojej pomyłki to wchodzisz z nim w konflikt. Po trzecie tak jak wspomniał wyżej @ Uszaty https://strefaskilla.pl/temat/25240-rezygnacja-generał/ Wczoraj zrezygnowałeś z rangi Typer a już chcesz kolejną na siebie brać ? Po czwarte Owszem @ eSX 1.6 przyda się pomoc w rozpatrzeniu "Demek/SS-ów/Czy innych problemów graczy" Owszem tu się zgodzę z Tobą. Ale przy twoim zaangażowaniu widać , że nic z tego nie będzie bo zawsze będziesz miał wymówkę "Jak będę w domu to zobaczę demko i dam rozpiskę , a gracz będzie czekał 48h+ zanim rozpiszesz to" "Naucz się pełnić najpierw jedną funkcję a potem bierz się za inne" <- Taki cytat dla Ciebie Jestem na "NIE" 1 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 28 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Witam, Czytając podanie jedyne co to jest plusem wiek, który masz. Aktywność i chęci przy tym zostańmy, chęci można mieć ale jeszcze trzeba mieć chęci do pracy a nie mieć chęć posiadania jakiejkolwiek rangi. Raz jesteś na randze, raz cię nie ma i taka jest robota. Wczoraj jak @ Uszaty powiedział i jak widać na forum zrezygnowałeś z Typera i od razu startujesz na ubt 1.6 trochę śmiesznie ale cóż mówi się trudno . Druga sprawa masz posadę admina na dd2#2 i patrząc na tygodniowe nabijanie minut to jedyne co masz to 22 minuty. Normy w ogóle nie wyrabiasz a chcesz mieć 3 rangę? Udowodnij innym może że umiesz być na innym stanowisku i zrobić coś dobrze bo masz admina i norma nie jest w ogóle wyrabiana a twoje plusy/minusy to jednak same minusy, czyli -2/3. Trzecią sprawą jaką chciałem dodać jest to że chyba miałeś już UBT 1.6 i nie spisałeś się przez to że nie wypełniasz swoich obowiązków i też to pokazujesz na serwerze, bo zrezygnowałeś i znów wpadasz z podaniem. Rozumiem masz w tym wieku pracę i pracujesz ale nie startuj na 3 rangę jak nie dajesz rady z jedną. Jescze nie rozumiem tej rzeczy "To zależy od dnia, ale tak myślę, że z 3-4 h mniej więcej poświęcam czasu na forum. " 3-4 godziny na forum? W ubt chodzi też o to żeby rozpisywać demka w Cs:1.6 a nie tylko siedzieć na forum, ale patrząc na twoje wchodzenie na serwery wątpię że dużo będzie twoich rozpisek, i co znów zrezygnujesz po miesiącu np. Nie bierz się za coś z czym nie dajesz rady. Jestem na NIE 2 1 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 28 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Na nie +wiek -Nie jesteś w ogóle zaangażowany w role adminstratora na dd2 -Wczoraj zrezygnowałeś z typera, a teraz składasz podanie na ubt -Kiedy byłeś w ubt nie popisywałeś się swoimi superowymi umiejętnościami 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 28 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Na nie +wiek +chęci -/+aktywność -poprzednie plagiaty 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 28 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 +wiek +chęć pomocy -kompletne zaniedbanie rangi admina -wczorajsza rezygnacja z rangi -masz bardzo złą renomę jako były UBT Ja jestem na nie, mimo iż UBT jest mało to na tak odpowiedzialną rangę nie można przyjmować każdego. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdRiAnNoSiWoDa Opublikowano 30 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 na tak nie potrafisz rozpisywac nie ogarniasz nie wywiazujesz sie z rangi taki sam poziom co esx czyli zerowy wiec przydasz sie 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ yanko Opublikowano 30 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 W mojej opinii jestem neutralny ws. NIE ze względu na kilka faktów. - Wcześniejsza rezygnacja, - Częste konflikty z użytkownikami, - Wywiązywanie się ze swoich obowiązków, + Wiek, + Chęci. 1 Full Stack Developer - 3 lata programowania, 36 miesięcy, 1 095,7266 dnia zebranego doświadczenia. + Kodowanie szablonów, + Tworzenie aplikacji webowych, + Usługi graficzne, + Front/Back - end Kontakt: Discord: yanko.#4364 Steam: alpineboi GG: 72271450 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi