Użytkownik ZjemCiBabke Opublikowano 29 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 (edytowane) Twój nick:ZjemCiBabke Nick oskarżonego:'Costry. IP/SID oskarżonego:nie wiem nie sprawdzam Data i czas zdarzenia: 29.11.2020 12:20 (początek mapy jb_fightzone_1) Powód skargi: brak powodu do unbana na ct Opis sytuacji: Admin ,Costry' dał unbana na ct graczowi pod nazwą "Pro100wryj" ten gracz nie powinien mieć unbana na ct z powodu : ma zepsuty mikrofon, nie daje na poprawienie się, włącza walke i wysyła więźnia aby zabił uciekiniera (buntownika), robi fk, drze się do mikrofonu (dostał z 30 razy mute od administracji z tego powodu), nie ma mutacji oraz nie ma 16 lat, wyzywa graczy na serwerze, więc uważam że nie ma powodu aby mu dawać unbana na ct. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): niestety nie zdążyłem nagrać demka Edytowane 30 Listopada 2020 przez ZjemCiBabke 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 29 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 xDD nie dostal ub na ct ez 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 30 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Ub gracz dostał ode mnie dawno temu, ponieważ obiecał mi, że przeczyta regulamin. Po rozmowie z administracją, podobno gość otrzymał bana na ct oraz nie ma unbana. Lecz wszelkie uwagi zgłaszajcie. Pozdrawiam. naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 30 Listopada 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 naura Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi