Użytkownik HyPEEK Opublikowano 1 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 (edytowane) Nick: HyPE Wiek: 16 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198268258751/ Link do gametracker'a: https://www.gametracker.com/player/HYPE/54.38.142.181:30035/ Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: cały dzień Wiedza o SM [0/10]: 7 Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: Tak Mikrofon [Tak/Nie]: Tak Kilka zdań o sobie: Cześć jestem Filip. Pochodzę z województwa Lubuskiego. Uczę się w technikum o profilu spedytor. Interesuje się sportem, e-sportem i ogólnie grami. Jeśli chodzi o sport to trenowałem 10 lat JUDO i mam tam mniejsze i większe osiągnięcia, a jeśli chodzi o e-sport to jestem w drużynie e-sportowej i mamy już za sobą pierwsze turnieje. Na serwerze gram z moimi kumplami których znam od dawna. Szukaliśmy jakiegoś fajnego serwera na awpki bo chcieliśmy poćwiczyć movement i fajnie spędzić czas i wkońcu znaleźliśmy taki. Na serwerze jest super atmosfera i chciałbym ją jako może przyszły admin utrzymać . Jeśli chodzi o cs*a to moją aktualną rangą jest kałach. Lubię sobie czasami zagrać mma ale nie zawsze moja ekipa ma czas więc jedyną mądrą decyzją jest iść po chillować bombę na serwerze. Myślę że moje podanie was przekona. Więc widzimy się na serwerze . PS: Pozdrawiam cała administracje serwera i najlepszych graczy (Szmytka, młodego fifiego, Ironnka, Amadeuszka, Anonka, i Kolaczka) Edytowane 1 Grudnia 2020 przez HyPEEK 2 Odnośnik do komentarza
Premium Jupikk Opublikowano 1 Grudnia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Jestem na tak +wiek +SM +GT +prime 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 +Wiek +Prime +GT +SM +Mikrofon +/- Podanie (jakieś błędy się znajdą, ale na tym posada admina głównie nie polega :D). Podsumowując, jestem na tak. 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik zanzi Opublikowano 1 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 +wiek +sm +gt +/- kultura ale da się nad nią popracować jestem na TAK 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Klaudiaa Opublikowano 2 Grudnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 +/- wiek - kultura, strasznie przeżywasz tą grę i to jak Ci nie idzie +/- sm + gt Na Nie. Dzięki Pozdro. 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hover Opublikowano 2 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 + wiek + gt +/- sm - kultura - podanie - konto pod podanie Poudzielaj się trochę na forum, napisz porządne podanie i popraw kulturę na serwerze Na nie 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 2 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 2 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi