Użytkownik Jacob. Opublikowano 1 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Witam Slyszałem że zdegradowaliście @ PandaXvanish w związku z tym chciałbym powrócić do roli strażnika na serwerze Jailbreck 1. Nick: Wojtek. 2. Wiek:22 5. Twoja znajomość zadań strażnika: 9/10 i mam chęci do dalszej nauki . 6. Doświadczenie: Kiedyś miałem admina na serwerze DD2,Chcę też dopilnować by ludzie w ct ogarniali gram dużo na serwerze i tak jestem w tt niektórzy ludzie nie ogarniają w ct (często dzieci wchodzą do CT jak nie ma admina i zabijają bez powodu nie znają regulaminu itp ). 7. Coś o sobie:Mam na imię Krzyś, moje hobby to granie na komputerze, kajakarstwo i pływanie 8. Zapoznałeś się z regulamiem? (Regulamin): Tak 9. Mikrofon (Obowiązkowy):Tak 10. Składka (Obowiązkowa - 11zl sms/msc): Tak ( Jeżeli jest możliwość płacenia przez PayPal, Mieszkam w niemczech mam zablokowane SMS Premium ) Pozdrawiam Wojtus 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 2 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Na nie - Kultura - Degrad za poważny powód + Doświadczenie naura Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 +Wiek +Doświadczenie -Podanie, skopiowałeś swoje poprzednie podanie -Dostałeś degrada, więc musiało być coś na rzeczy (nadużywanie uprawnień) Ja jestem na nie z uwagi na to, że poprzednie zamieszki mogą się powtórzyć, podanie skopiowane. Wydaję mi się, że piszesz to podanie, nie starając się ani trochę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacob. Opublikowano 3 Grudnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 @ PandaXvanish ty jesteś dobra destrukcja. To jak ty wchodziłeś na serwer to wszyscy ucielaki . 1 3 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Wypowiadanie się we własnym podaniu= Odrzucenie podania 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi