VIP DeVoX Opublikowano 3 Grudnia 2020 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 1. Imię: Patryk 2. Wiek: 19 3. Kontakt: Steam/forum. 4. Twój nick na serwerze: KilleR 5. Ile czasu spędzasz na TS3: Siedzę na ts praktycznie codziennie po 12h, oczywiście gdy mam wolny czas. 6. Twoje doświadczenie: Byłem parę razy Adminem TS na różnych sieciach. 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Dlatego, że mam mam doświadczenie w byciu Adminem ts3, jak już mówiłem, siedzę na ts praktycznie codziennie po 12h gdy czas na to pozwoli,chciałbym pomóc wam w rozwinięciu ts. Jestem chłopakiem miłym,ogarniętym,doświadczonym, jestem również osobą bez konfliktową, gdy osoba potrzebuje pomocy zawsze pomagam graczom w różnych sprawach, bo lubię pomagać i służę zawsze pomocą 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Forever Opublikowano 3 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 + Aktywny + Wiek + Doświadczenie + Podanie Na TAK! Powodzenia! 1 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 3 Grudnia 2020 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Oczywiście głos pozytywny +Ogarnięty +Wiek +Aktywny +Podanie +Doświadczenie 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 3 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Witam, +wiek +aktywność +chęci +doświadczenie Jestem na tak Pozdrawiam i życzę szczęścia 1 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 3 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Jestem na TAK! + Ładne podanie + Wiek + Doświadczenie 1 1 "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 3 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Na tak +chęci +aktywny +miły 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Huzzi Opublikowano 3 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Na tak +podanie +doswiadczenie +miły +pomocny Jestem za okresem próbnym. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Szablo Opublikowano 3 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Jestem na wielkie NIE! -Trolowanie na TS (Przenoszenie z kanału na kanał/wywalanie z kanału/daje pooke np. JD itd. +bezsensowne wiadomości na pw) -Podanie -Rezygnuje z czegoś jak mu się to nie kręci (Chyba będzie to samo jak nie będzie miał co robić na ts) Jeśli ogarniesz swoje zachowanie i nie będziesz sobie dla beki wywalał z kanału i pisał bezsensownych wiadomości to wtedy będę na tak,lecz aktualnie jestem na nie,bo zawsze to robisz nie ma dnia jakbyś tego nie zrobił. #Edit Kiler chciał dowód jakiś to niech ma ;D https://imgur.com/a/MT9Gnit 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 3 Grudnia 2020 VIP Autor VIP Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 19 godzin temu, Szabloo napisał: Jestem na wielkie NIE! -Trolowanie na TS (Przenoszenie z kanału na kanał/wywalanie z kanału/daje pooke np. JD itd. +bezsensowne wiadomości na pw) -Podanie -Rezygnuje z czegoś jak mu się to nie kręci (Chyba będzie to samo jak nie będzie miał co robić na ts) Jeśli ogarniesz swoje zachowanie i nie będziesz sobie dla beki wywalał z kanału i pisał bezsensownych wiadomości to wtedy będę na tak,lecz aktualnie jestem na nie,bo zawsze to robisz nie ma dnia jakbyś tego nie zrobił. #Edit Kiler chciał dowód jakiś to niech ma ;D https://imgur.com/a/MT9Gnit "Trolowanie na TS (Przenoszenie z kanału na kanał/wywalanie z kanału/daje pooke np. JD itd. +bezsensowne wiadomości na pw) Mordeczko widzę, że na żartach się nie znasz, raz napisałem JD sobie a ty płaczesz xd. Jeżeli chodzi o przenoszenie to coś testowałem. "Rezygnuje z czegoś jak mu się to nie kręci (Chyba będzie to samo jak nie będzie miał co robić na ts)" Rezygnowałem z Admina mirage#2, bo nie miałem czasu a jeżeli chodzi o JB to Rayan przejął je "Jeśli ogarniesz swoje zachowanie i nie będziesz sobie dla beki wywalał z kanału i pisał bezsensownych wiadomości to wtedy będę na tak,lecz aktualnie jestem na nie,bo zawsze to robisz nie ma dnia jakbyś tego nie zrobił." Hymm jakoś od paru dni nie gadam z tobą ani nic, więc ogarnij się chłopie bo piszesz głupoty. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Mrufka Opublikowano 4 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 na tak +aktywność + wiek +doświadczenie + miły 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ RayaN Opublikowano 4 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Jestem za okresem próbnym +wiek +doświadczenie +aktywność 2 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 7 Grudnia 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zostajesz przyjęty na okres próbny, zgłoś się do mnie na PW. 1 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 7 Grudnia 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi