GENERAL ALADEEN Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Kim chciała/byś się stać, gdybyś miał/a magiczne moce? i Dlaczego? 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Czarodziej bo lubie to Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ agvska Opublikowano 6 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 użyłabym magii do manipulacji umysłem innych ludzi, bo chciałabym sie pozbyć pewnych ludzi 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Huzzi Opublikowano 6 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Nie wiem, Harry’m Potter’em 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Trudnosci z umiejscowieniem tresci Nie myslalem nad tym, ale pewnie wybralbym hermione albo zgredka. Jestem fanem HP, dlatego taki wybor 2 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 7 Grudnia 2020 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Nwm, raczej czarodziejem 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Matcik Opublikowano 7 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Osobą pomagającą ludziom i powstrzymującą wojny! Bo chciałbym, aby znikła przemoc/wszelkie ,,zło"! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik EasyYou Opublikowano 7 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Osobą pomagającą, ponieważ w tedy bym wszystko wiedział i bym mógł pomóc jak najlepiej i skutecznie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Forever Opublikowano 8 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi