Użytkownik Szupryt Opublikowano 7 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Imię: Łukasz Wiek: 17 lat Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałbym się przyczynić do rozwoju serwera. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: cs:go surf+rpg Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Opiekunem nie lecz byłem administratorem rok na innej sieci i dostałem propozycje przekazania mi rangi opiekuna gdyż tamtejszy chciał zrezygnować a byłem tam znany i lubiany. Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): Podstawka 10, z dodatkowych pluginów wiadomo raz jest taka komenda raz będzie to samo ale inaczej się pisze. Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Coś o sobie: Mieszkam w Bydgoszczy, mam 17 lat, na co dzień wychodzę z domu ze znajomymi praktycznie od południa do wieczora, na serwerze gram najczęściej z rana lub wieczorem, w południe też się zdarza ale mniej. Poza tym powoli zaczynam samemu na siebie zarabiać bo nie układa mi się najlepiej życie prywatne chociaż jestem już praktycznie ustawiony na przyszłość. Zainteresowania, w sumie tak naprawdę wszystko z informatyki, czasem się zajmę modelami 3d czasem skrypty a czasem grafika komputerowa. Myślę że tyle starczy, jeśli ktoś chciałby poznać więcej szczegółów myślę że to nie tutaj tylko można się poznać a nawet spotkać jeżeli nie daleko jest @ Harnasito Bo całym serduszkiem Surf+RPG dlatego chce by się rozwijał 2 ~Za rodzinę i przyjaciół się nie boję~ Odnośnik do komentarza
Użytkownik SnopZ Opublikowano 7 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Jestem na tak +wiek +doświadczenie +chęci +znajomość AMXX/SMX/SourceModa 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 +/- wiek +/- sm + wsparcie finansowe + chęci Można dać szansę. pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kaczoor Opublikowano 7 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Witam, +/- wiek, +/- zachowanie, + wsparcie $, - nieodpowiednie zachowanie podczas wykonywania czynności jak admin, Raczej na NIE, pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Huzzi Opublikowano 8 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Myślę że szanse można dać +wiek +sm +/- doświadczenie +/- zachowanie + wsparcie $ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ yanko Opublikowano 8 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 NIE -Wiek, -Podanie, -SM 1 Full Stack Developer - 3 lata programowania, 36 miesięcy, 1 095,7266 dnia zebranego doświadczenia. + Kodowanie szablonów, + Tworzenie aplikacji webowych, + Usługi graficzne, + Front/Back - end Kontakt: Discord: yanko.#4364 Steam: alpineboi GG: 72271450 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 @ Admin CS:GO Surf+RPG porsze was o wypowiedz 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Koral Opublikowano 13 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Nothing personal +/- wiek - SM + Aktywność jak i sprawowanie na serwerze - Podanie + wsparcie $ Jeżeli można to jestem neutralny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Captain Opublikowano 14 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 +SM +Wsparcie $ + Aktywność +Sympatyczna osoba Jestem zdania, że można dać szanse . 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 14 Grudnia 2020 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Na tak +wiek +aktywność +chęci +wsparcie $ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Harnasito Opublikowano 14 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Jestem na tak ponieważ: + wiek + chumorystyczny niema kija w tyłku a zarazem przestrzega regulaminu + wsparcie +/- podanie + widać że chce rozwój serwera jak nawet będzie dawal składki 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Przyjmuje, w celu ugadania wszystkich rzeczy zgłoś się do @ Trivor Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi