Użytkownik [Asciti]*Snooki Opublikowano 7 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Twój nick:[Asciti]*Snooki Nick oskarżonego:Julson Powód skargi:Obraza Opis sytuacji:Napisalem julson masne fullauto odpowiedzial mi Spierdalaj ja napisałem ciagnij i po minucie dostalem bana za obraze administracji Data i godzina zdarzenia:23:26 Miejsce zdarzenia:Only dd2 #1 Dowody:Bylo sporo osob na serwerze + consola Coś od siebie:Nie profesjonalne zachowanie administracji 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 @ Opiekun SerweraDD2#1 ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik CS BADBOY Opublikowano 11 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 @ sh1nga zamknij tą skargę jak można stwierdzić że słowo "spierdalaj" jest obelgą lub obrazą nie chce być nie miły ale takie skargi nie powinny być pisane na owego admina ze względu takiego że czasami i mi się zdarza zażartować i to samo powiedzieć lub co innego.. skarga nie ma sensu @ julson zgłoś się do mnie na steamie na rozmowę oraz do @ Varroy lub do @ Kamilek . Proszę o zamkniecie skargi i danie upomnienia Odnośnik do komentarza
Użytkownik CS BADBOY Opublikowano 11 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Wybaczcie nie zobaczyłem skargę zamykam Odnośnik do komentarza
Użytkownik CS BADBOY Opublikowano 11 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi