Użytkownik Forever Opublikowano 9 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Witam wszystkich czytelników wywiadu! To drugi wywiad z mojej strony, a więc dzisiaj dowiecie się nieco więcej o @ Przyjaciel <3 ! Zapraszam do czytania! Prowadzący - @ NoruŚ Odpowiadający - @ Przyjaciel <3 @ NoruŚ Witaj przyjaciel, bardzo mnie cieszy, że zgodziłeś się wziąć udział w wywiadzie. Myślę, że na początek dobrze będzie jak Nam się przedstawisz, powiesz ile masz lat i czym się interesujesz. @ Przyjaciel <3 Mam na imię Kamil, żyję już 20 lat :D. Mieszkam w woj. łódzkim, a dokładniej w małym miasteczku "Radomsko".Na co dzień pracuje jako mechanik samochodowy. Lubię grać w cska 1.6, Go i niektóre gierki FPS. @ NoruŚ No to też już długo żyjesz hah. A chciałbyś w przyszłości ruszyć w "inną" część Polski czy wolisz zostać tam gdzie mieszkasz obecnie? @ Przyjaciel <3 Wiesz, nie myślałem nigdy o wyjeździe za granicę by tam mieszkać czy też na wyjazd dla "przyjemności". Może kiedyś za mamoną do Holandii, nie wiem co przyniesie mi świat :p. @ NoruŚ Rozumiem, a w Polsce chciałbyś wyjechać do innego miasta? @ Przyjaciel <3 Jak na razie na wyprowadzkę się nie zapowiada, ale słyszałem dużo dobrych słów na temat niektórych miast. @ NoruŚ A co Cię sprowadziło na pracę jako mechanik samochodowy? Czym na co dzień się zajmujesz? @ Przyjaciel <3 Powiem szczerze, już jako małolat interesowałem się autami. Ojciec zaraził mnie tym, lubiłem siedzieć i pomagać mu w garażu. Hobby zostało do dzisiaj, dlatego pracuje jako mechanik. @ NoruŚ A są miejsca które odwiedzasz najczęściej? @ Przyjaciel <3 W moim mieście nie ma ciekawych atrakcji, jak gdzieś wychodzę to tylko na miasto. @ NoruŚ Rozumiem a doświadczyłeś już miłości czy to na razie nie twój czas? @ Przyjaciel <3 Aktualnie nie jestem w żadnym związku. We wcześniejszych czasach przewinęło się parę dziewczyn. Na razie nie szukam nikogo. @ NoruŚ Yhm, a zbierasz na swoje wymarzone auto lub masz już jakieś? @ Przyjaciel <3 Nie będę się chwalił, bo nie ma czym ?. Na oku mam jakieś bmki, audice. Może kiedyś Audi rs7 w garażu haha. @ NoruŚ No to ci tego życzę hah. A oprócz forum spędzasz dużo czasu w internecie czy wolisz "realne" życie? @ Przyjaciel <3 Lubię siedzieć na forum, poznawać nowych ludzi, integrować się z innymi poprzez grę jaką jest Counter-Strike :3.Jednakże życie realne ponad wszystko, dzięki życiu "realnemu" jestem tutaj z wami. @ NoruŚ O proszę, to może powiesz Nam jak się znalazłeś na forum? @ Przyjaciel <3 Znalazłem się tutaj ze względu na serwer FFa 1.6 (tutejszy DD2 #1). Byłem i nadal jestem zainteresowany adminowaniem na tym serwerze. Postanowiłem, że pozostanę tutaj na stałe. @ NoruŚ A nie myślałeś nad złożeniem podania na opiekuna lub moderatora? @ Przyjaciel <3 Nad złożeniem podania na opiekuna lub moderatora nie myślałem, ale przewijało coś się w głowie kiedyś. Bardziej interesowało mnie stanowisko ubt 1.6. @ NoruŚ To może przyszłość przyniesie Ci moderatora bądź opiekuna. Natomiast chciałbym Cię teraz zapytać o dogadywanie się ze społeczeństwem, masz jakieś konflikty z kimś? @ Przyjaciel <3 Staram się dogadywać z każdym w jak najmilszej atmosferze, pomagać innym z forum czy serwerów, nie szukam dram. Myślę, że nikomu nie zaszedłem za przysłowiową "skórę". Jeśli kogoś uraziłem w jakiś sposób to przepraszam :>. @ NoruŚ No i to jest najważniejsze, że mimo wszystko umie się przyznać do błędu. A z rodziną spędzasz dużo czasu czy umiarkowanie? @ Przyjaciel <3 Mieszkam sam, ale staram się odwiedzać rodzinę chociażby na niedzielnym obiadku u mnie, bądź u rodziców. @ NoruŚ A święta spędzacie w wesołym i dużym gronie czy w małym? @ Przyjaciel <3 Ogólnie mam wielką rodzinę i co roku spędzamy święta w innym domu. Tym razem jednak będziemy zmuszeni spędzić ten szczególny czas z najbliższymi. @ NoruŚ A pracujesz w swoim warsztacie czy kogoś? @ Przyjaciel <3 Pracuję w cudzym warsztacie :P. @ NoruŚ A chciałbyś kiedyś otworzyć coś swojego? @ Przyjaciel <3 Pewnie, jak każdy inny bym skorzystał z takiej opcji, gdy tylko się nadarzy. @ NoruŚ Dobrze, odpocznij my już od tych pytań i zagrały sobie w szybkie strzały, gotowy? @ Przyjaciel <3 Jasne. @ NoruŚ Nike czy adidas? @ Przyjaciel <3 Adidas. @ NoruŚ CCC czy Tommy Hilfiger? @ Przyjaciel <3 Tommy Hilfiger. @ NoruŚ Gucci czy levi's? @ Przyjaciel <3 Gucci :o. @ NoruŚ Telefon czy telewizor? @ Przyjaciel <3 Telefon. @ NoruŚ Zostanie najbogatszym człowiekiem na świecie bez przyjaciół, rodziny itd. czy najbiedniejszym z rodziną, przyjaciółmi itd.? @ Przyjaciel <3 Najbiedniejszym z rodziną i przyjaciółmi. @ NoruŚ Forum czy realne życie? @ Przyjaciel <3 Realne życie. @ NoruŚ Najwięcej rang na forum dla kolorku czy najmniej dla satysfakcji? @ Przyjaciel <3 Najmniej dla satysfakcji haha. @ NoruŚ Poznanie z forum chłopaka czy dziewczynę? @ Przyjaciel <3 Jako przyjaciół to i to. @ NoruŚ Słuchawki nauszne czy douszne? @ Przyjaciel <3 Słuchawki nauszne. @ NoruŚ Dobrze, teraz czas na drugą zabawę! Dam ci osoby z forum a ty napiszesz na co byś je awansował/zdegradował. @ Przyjaciel <3 Okej. @ NoruŚ @ Kacperek @ Dusia @ Anox @ ArcyBM @ iksiu @ Przyjaciel <3 @ Kacperek - aktualna ranga jest odpowiednia. @ Dusia - Włascicielka sieci. @ Anox - Właściel sieci. @ ArcyBM - Junior Admin. @ iksiu - ubt . @ NoruŚ Dobrze, koniec zabaw na dziś, a powiedz mi jak Ci szło w szkole? Dobrze się uczyłeś? @ Przyjaciel <3 Nie uczyłem się najlepiej, ale też nie najgorzej. Byłem taki pośredni ?. @ NoruŚ Rozumiem, a zdobywałeś jakieś tak zwane "uwagi" czy w dziedzinie zachowania byłaś idealnym uczniem? @ Przyjaciel <3 Powiedzmy tak, nie byłem łatwym uczniem haha. @ NoruŚ Hah rozumiem, a na lekcjach zazwyczaj słuchałeś czy rozmawiałeś z kolegami/koleżankami z ławki? @ Przyjaciel <3 Bywało różnie, częściej chyba rozmawiałem. @ NoruŚ A jakiego przedmiotu najbardziej nie lubiłeś a jaki lubiłeś najbardziej? @ Przyjaciel <3 Fizyka/Matematyka to moja pięta Achillesa. @ NoruŚ Rozumiem a którą nauczycielkę najbardziej lubiłeś, od czego? @ Przyjaciel <3 Nauczycielkę od polskiego. @ NoruŚ Kumam, a telewizję często oglądasz czy rzadko? @ Przyjaciel <3 Sporadycznie. @ NoruŚ A jaki jest twój ulubiony serial jaki obejrzałeś w telewizji? @ Przyjaciel <3 Nie mam takiego, lecz uwielbiam oglądać horrory. @ NoruŚ A jaki jest twój ulubiony horror? @ Przyjaciel <3 Obecność mi się podobała tak właściwie. @ NoruŚ A zakonnica cię trochę przestraszyła o ile oglądałeś? @ Przyjaciel <3 Nie oglądałem. @ NoruŚ Dobrze, niestety wywiad dobiegł już końca, dziękuję Ci za wzięcie udziału w wywiadzie i do usłyszenia! @ Przyjaciel <3 Dziękuję również, pozdrawiam. Mam nadzieję, że wywiad Wam się spodoba, za wszelkie błędy przepraszam! 3 5 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Dzięki za przyjemny wywiadzik, pozdrawiam ?. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Dobra robota ! 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Dzięki za miłą wspominkę, dobra robota! 2 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 9 Grudnia 2020 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Dobra robota 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Koral Opublikowano 9 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Miło się czyta, a to najważniejsze 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Good job 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 10 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 gituwa naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ agvska Opublikowano 10 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 super robota!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ yanko Opublikowano 10 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 nice Full Stack Developer - 3 lata programowania, 36 miesięcy, 1 095,7266 dnia zebranego doświadczenia. + Kodowanie szablonów, + Tworzenie aplikacji webowych, + Usługi graficzne, + Front/Back - end Kontakt: Discord: yanko.#4364 Steam: alpineboi GG: 72271450 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Super Robota super wywiad. Plusik dla ciebie. ! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Forever Opublikowano 11 Grudnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi