Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Odwolanie v2.

tier1player

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: Maciek2009plgaming

Admin banujący: tromba

Serwer:  [Only DD2 #2] StrefaSkilla.pl [ASYSTY | RANGI CS:GO][Skin MOD][FreeVipSteam] (de_dust2)

Data zdarzenia: 09.12.2020 - 14:36:15

Opis sytuacji: Czekam na rozpiske kogos, kto jest bardziej roztropnego od panow, bo tego to nawet rozpiska nie mozna nazwac, chlop przekopiowal wypowiedz kolegi, pewnie nawet nie ogladajac wszystkich akcji. Takze licze na wypowiedz wiekszej ilosci osob od tego odpowiedzialnych, bo to co mi tu zarzucacie jest nieprawda ;). Swoja kontrrozpiske wstawiam nizej.

"19:53:84 - spalony jesteś ++++b

https://www76.zippyshare.com/v/pjcHJMKq/file.html

00:41:78 - w tempie 1/4 celownik był poza obrębem boxa głowy  +b

00:58 - naucz mnie +b

2:34 - ewidentnie widać zmniejszony recoil +b"

Cóż ode mnie to tyle.. bez sensu bym pisał te same fragmenty co kolega wyżej. Palisz się, więc odwołanie z mojej strony do odrzucenia."

Link do bana z amxbans: https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=6132

Wycinek bana z konsoli: 
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl
[AMXBans] Powod: 'Cheater'
[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:157499942'
[AMXBans] ===============================================

Demko nr 1

14:53 - przeskok +b ---- pokazcie mi w ktorym momencie widzicie przeskok, bo ja tu nic spalonego nie widze, zwyczajny ruch myszka. Idę wcelowany na skrzynkę, widze goscia, flickuje, zabijam, nie rozumiem, gdzie tu jest cos nienaturalnego.

19:56 - lekki przeskok +b --------- tutaj po przejrzeniu tej akcji chyba ze 100 razy, faktycznie dziwnie wyglada to w przyspieszeniu 1x, ale na 1/4 zadnego przeskoku tutaj nie widze, jest to ta sama sytuacja co w przypadku akcji pierwszej, wychodze wcelowany w inna pozycje, i daje flicka w goscia, wiec moim zdaniem akcja jest +/-b

Demko nr 2

0:42 - strzały, bądź co bądź dziwne +/- b ----------- tak jak mowilem na 1 rozpisce, pierwszy strzal pudlo, drugi strzal w momencie strzlu jest na modelu, a w 3 stanalem w miejscu i przycelowalem w glowe.

0:59 - nwm jakim cudem Ci to wpadło +b ------------------ jesli strzelales kiedys w full biegu z deagla, to nie wierze, ze nigdy w zyciu nie siadl ci taki fartowny strzal, wiec to rowniez nie jest twardy dowod, a jak widac wczeniejsze 3 kule lecialy totalnie randomowo w inne miejsce, niz mialem celownik.

2:34 - zmniejszony recoil  +b -------------  na tej akcji widac, ze mniej wiecej trzy/cztery strzaly leca w te same miejsce, przy celowniku opuszczanym w dol jest to jak najbardziej mozliwe, pozniej kule leca totalnie randomowo, ja tu nic podejrzanego nie widze

Tak jak napisalem wyzej, czekam na wiecej rozpisek, a w szczegolnosci tych najbardziej odpowiedzialnych osob, m.in opiekuna i wlasciciela dd2, a takze osob najwyzszymi szczeblami na tej sieci, bo w to, ze czituje, mnie nie wciagniecie.

Edytowane przez tier1player
  • Ha ha 1
  • Użytkownik∙

Witam serdecznie, jako obiecałem wspomagać moją byłą klasę 1DUBT dostałem zgodę na wypowiedzenie się, jak i wrzucenie swojej rozpiski.
14:53 - triggerito, maj friendito. Szybka reakcja, i zbyt nienaturalny ruch myszki. +b
19:56 - ta sama akcja, reakcja godna boga, lekki nalot na model i triggerito. +b
D2:
0:42 - -b
1:05 - wytłumacz mi tą akcją proplayerze, wyćwiczony flick z perfekcją. +b
2:34 - to tez Twoim zdaniem jest czyste full auto? na ile Ty tego rcsa ustawiles, na 6.5-8? +b

Starałeś się ukrywać, ale brak znajomości z danym cheatem, jak i brakiem umiejętności konfiguracji. PS/ Następnym razem na triggerze nie lataj. Pozdrówki. 

• Lubię to! 2
  • Super 3
  • Użytkownik
Godzinę temu, HardwarePLAYER napisał:

14:53 - triggerito, maj friendito. Szybka reakcja, i zbyt nienaturalny ruch myszki. +b

Zajebistego musze miec triggera, jesli w tej samej rundzie 7 sekund pozniej missuje 8 kul pod rzad w afk, celujac mu centralnie w hitbox glowy, nie? 

19:56 - ta sama akcja, reakcja godna boga, lekki nalot na model i triggerito. +b

Ja juz swoje napisalem w tej sprawie, dla was to jest trigger, spoko, niech wam bedzie 1 akcja +b.

1:05 - wytłumacz mi tą akcją proplayerze, wyćwiczony flick z perfekcją. +b

tak, to jest idealnie wycwiczony flick, gram 5 lat na hnsie, znam swojego sensa w 100% i umiem robic takie flicki, ale no tak, dla ciebie to trigger "panie znawco".

2:34 - to tez Twoim zdaniem jest czyste full auto? na ile Ty tego rcsa ustawiles, na 6.5-8? +b

Ja tu zadnego rcsa nie widze, normalnie puszczone full auto, na wiekszej ilosci fpsow (400/500), w ktorym czesto sie zdarza, ze tak sie dzieje, polecam ci wejsc na boty, ustawic 500 fps i samemu popróbowac, a na pewno trafi sie taki recoil, jak tutaj, still -b.

Starałeś się ukrywać, ale brak znajomości z danym cheatem, jak i brakiem umiejętności konfiguracji. PS/ Następnym razem na triggerze nie lataj.

Nigdy nie gralem, nie gram i nie bede gral na cheatach, polecam ci sie nauczyc ogarniac sensa i ogarnac strzelanie, bo jak ty tu widzisz jakies przeskoki, to albo masz cos z oczami, albo udajesz, nie pozdrawiam.

Edit. 

Idac waszym rozumowaniem, wasz opiekun serwera tez ma triggera, bo jak na moje ta ta akcja wyglada bardzo podobnie do mojej, strzal jest oddany jak celownik jest pomiedzy 2 glowami i lucky dostaje ten po prawej, a za chwile jest przeskok na lewa, to pewnie tez trigger, nie panie @up?

Edytowane przez tier1player
  • Ha ha 1
  • Stały Bywalec

Jako, że zostałem "wywołany do tablicy" pozwolę się wypowiedzieć.

maciek1 ---> DEMO

• 14:53 - celownik na głowie, normalny ruch -b
  • 18:19  - normalny rozrzut z AK na taką odległość + ściąganie celownika w dół -b
  • 19:54 - słychać strzały z AWP na midzie (pączki) więc to normalne, że celownik na tej wysokości, chce wychylić i zabić ale pojawia się enemy po prawej, gdzie widać moment zawahania ale jednak decyduje się na 2 pestki które jak widzimy wchodzą. Sam tak czasami wychodzę z prefire, na normalnej prędkości trochę dziwnie to wygląda -/+ b

maciek2 ---> DEMO

• 00:42 - normalne strzały z deagla -b
  • 00:59 - strzały z deagla w biegu gdzie wcześniej 3 randomowe kule nie chcą wejść, głowa trochę na farcie albo coś pomogło -/+ b
  • 2:34 - ciężko powiedzieć czy ten recoil jest zmniejszony -/+ b

maciek3 ---> DEMO

• 10:31 - jak dla mnie normalny strzał -b

Dodatkowo wrzucam filmik jak zachowuje się recoil względem fps w 1.6 ---> klik*

• Lubię to! 3

sygnatura.gif.08723135ea6e238cdbf69b3970322675.gif

• Użytkownik

24h minely, jakis werdykt, bo nie wiem czy mam zaczac szukac innego serwera. :>

Edit.

Jaki sens ma to, ze osoba, ktora nadaje bana ma ostateczny glos w sprawie? Przeciez wiadomo, ze jego opinia bedzie najmniej obiektywna, bo zostalem zbanowany przez niego i bedzie bronil swojej racji do konca. Apeluje o to, aby werdykt podjela osoba, ktora nie jest zamieszana z ta sprawa i podejdzie do mojego odwolania z czysta glowa i przejrzy to wszystko jeszcze raz na spokojnie.

@UBT bądź Opiekun wydaje ostateczny werdykt. Ew. Jeśli są wątpliwości to sprawa ląduje u Właściciela który podejmuje decyzję w sprawie - yanko

• Zasłużony

UBT jak i osoby które wcześniej pełniły te funkcje wypowiedziały się wystarczająco

• Ha ha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]