Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Odwolanie

Opguy27

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze:Jezusek
Nick admina banującego:Andrzej
Dostałeś bana, gaga czy muta?:ban 
Czas oraz data bana:10:32
Serwer na którym dostałeś bana:Only Mirage 
Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz):Gralem sobie spokojnie byl gracz odpalony wiec napisalem w pierwszej kolejnosci do andrzeja w nastepnej do darka dark wbil sprawdzal goscia i nagle wchodzi andrzej chwila nie minela i banik polecial ze niby wh wbilem tam top 1 i sie juz bawilem mag i te sprawy andrzej wbil no max 2 min i dal mi bana.
 Link do Sourcebansa z twoim banem:https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:567467433&advType=steamid&Submit
Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199095200595/
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info.

• Użytkownik∙

@ Andrzej. 48 h na rozpisanie

• Przykro mi 2
#include <StrefaSkilla.PL>

#pragma semicolon 1
#pragma newdecls required

public void OnPluginStart()
{
    RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help);
}

public Action CMD_Help(int client, int args)
{
    PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv");
    return Plugin_Handled;
}
{
    PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)");
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

• Zasłużony

Zbanowałem cię na prośbę admina. Wieczorem rozpisze on demko. @ malyuzi  @ granmati

image.png
:pepehands:

• Użytkownik

Witam Rozpisze dziś tu więcej niż tylko 1 demko bo dużo jest ciekawych akcji tego gracza :really:

#1 Demko : https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20201209-231050-517606654-de_mirage-__PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_MIRAGE_____128tr___WS__KNIFE__GLOVES__SKLEPSMS__MVP__FREEVIP___LiveServer.pl-2352.zip

26:40 - Idziesz na B po czym wskoczyłeś na ninje nie podchodząc na car żeby sprawdzić apsy  jak byś wiedział że idą już B stojąc na ninjy w idealnym momencie wychylasz żeby zabić gracza wychodzącego z apsów :/ 

31:07 - Tu również dziwna sytuacja wchodzi na apsy bez żadnego sprawdzania (brak info jakiego kolwiek na czacie ). nie sprawdziłeś nawet  undera  biegłeś na takiego pewniaka wiedząc że Przeciwnicy są obok Tv  i zakrętu bo tam szybko się kierujesz .

33:22 - Tu normalnie mógł by ci Snax nawet pogratulować takiej reakcji z AWP Dziwna akcja nie wiem normalnie co tu dopisać bo tak dobrze się wcelowałeś tylko troszkę za szybka reakcja strzału  :beka:

34:30 - Tu też bardzo dziwna sytuacja mega szybki frag wychylając z CT idealnie wcelowany w Przeciwnika który dopiero wybiegł z pałacu .

37:43 - Kolejna piękna akcja nie sprawdzasz ani shorta, conectora, leadera ani kuchni tylko idziesz na pewniaka jungle wychylając na schody wiedząc że przeciwnik tam się znajduje (mogła pojawić się kropka na radarze ale to i tak nie zmienia faktu że szedłeś tam na pewniaka jak byś wiedział gdzie się znajduje ).

39:00 - Kolejna sytuacja nie sprawdzasz niczego od razu wcelowany w ściane (Lewy róg)  na oknie jak byś wiedział na jakiej pozycji jest Przeciwnik :PepeKiller:.

39:04 - Kolejna super piekna akcja wcelowany w ścianę jak byś sprawdzał gdzie znajduje się przeciwnik (daje do wglądu tą sytuacje Ub team ).

40:26 - Akcja była by normalna gdyby nie to że podniosłeś celownik tuż przed wychyleniem Gracza jak byś zwątpił że strzał w głowę wyjdzie :2pistolety:.

#2 Demko: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20201210-002245-1494441978-de_mirage-__PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_MIRAGE_____128tr___WS__KNIFE__GLOVES__SKLEPSMS__MVP__FREEVIP___LiveServer.pl-0049.zip

1:19 Tu mi podchodzi pod jakiegoś triger Bot"a snax może ci pozazdrościć refleksu .

2:53 - Akcja która potwierdza moje przekonanie że gracz posiada WH. Nie widziałeś nikogo w pałacu a od razu info dajesz że pałace + ładny prefire na schodach +  szybkie strzały na ninjie (1/4 do wglądu )

5:15 - Biegniesz na car po czym wskakujesz na apsy pewnie jak byś wiedział że nikogo tam nie będzie, nie wiedząc gdzie są przeciwnicy wcelewujesz się w shorta zupełnie odpuszczając opcje podejścia TT do apsów, tak btw szybkie fragi z shorta.

11:23 - Tu zaczyna się też sytuacja ciekawa, wychylasz z apsów nie sprawdzając żadnej pozycji tylko wiesz gdzie idealnie znajduje się przeciwnik, nie wiem czy nie ma aim locka polecam obejrzeć w (1/4) jak sprawdza side. 

12:15 - Dziwna sytuacja daje do wglądu jak dla mnie za szybka reakcja (1/4)

Na zakończenie chciałbym powiedzieć, że po mojej szczegółowej rozpisce widać, że gracz czysty nie był i ban jest słuszny. :adminpatrzy:

Demka sprawdzałem w szczególności razem z  @ malyuzi .:200iq:

Pozdrawiam Kustosz Mocny :KakashiHi:

• Super 1
  • Dzięki 1

spacer.png

• Użytkownik∙

Witam

1 Demko : https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20201209-231050-517606654-de_mirage-__PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_MIRAGE_____128tr___WS__KNIFE__GLOVES__SKLEPSMS__MVP__FREEVIP___LiveServer.pl-2352.zip

26:40 - Dziwna akcja tak jak opisuje grantmati // -
31:07 - Na kosie lecisz do tv rooma, nie sprawdzasz undera. No prawdziwy proplayer z ciebie (wh) // -
33:22 - Reakcja bardzo szybka, rozumiem słyszałeś typa ale reakcje masz za szybką nawet jak oglądasz w 1/4 // - 
34:30 - Aczyłeś trochę i po ruszeniu się poleciałeś na bs a, dziwnym trafem bez żadnego infa wcelowałeś się w pałace gdzie był gracz // -
37:43 - nie sprawdzasz wgl pozycji, wchodzisz do jungle na pewniaka i wcelowujesz się po modelu na schody // -
39:00/39:04 - dziwna jest twoja reakcja wskakujesz sobie jak niby nic nie sprawdzając conetora ani shorta i tylko tam lecisz gdzie jest przeciwnik // -
40:26 - czekałeś na chłopa wcelowany w momencie jego wychylania podniosłeś celownik na jego głowę i oddałeś szybki celny strzał //-

2 Demko: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20201210-002245-1494441978-de_mirage-__PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_MIRAGE_____128tr___WS__KNIFE__GLOVES__SKLEPSMS__MVP__FREEVIP___LiveServer.pl-0049.zip

1:19 - (oglądałem 3 razy na 1/4) i jest to aimbot nie trigger. przeteleportowało ci celownik // -
2:53 - Nie widziałeś nikogo w pałacach wychodząc z jungle (WH), Skąd mogłeś wiedzieć że zeskakuje z pałacy na jedynki? Nie mogłeś wiedzieć po patrzyłeś pałace, a potem celownik ci przeleciał na jedynki // -
5:15 - dziwnie patrzysz pozycje latasz lewo prawo, a jak jesteś pewny to czekasz dłużej // -
11:23 - na kosie lecisz przez całe apsy na pewniaka, nie sprawdzasz cara/ławki/shorta, lecz walisz celownikiem tam gdzie jest przeciwnik // -
12:15/20 -  bardzo bardzo szybkie ruchy noscope oraz twoje ruchy są nie za bardzo naturalne w stosunku do normalnego gracza (wh) // -

Demko oglądałem 4 razy każde, usiadłem sobie i skupiłem się nad tym żeby dobrze i bez luk ogarnąć to. Odwołanie odrzucam i stwierdzam że gracz odwołujący miał na 100% środki wspomagające grę.

Pozdrawiam 
UBT <3 

• Dzięki 3

#pragma semicolon 1

{
}

{
    return Plugin_Handled;
}
{
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

• Użytkownik∙

odwolanie_odrzucone.png

• Dzięki 1

#pragma semicolon 1

{
}

{
    return Plugin_Handled;
}
{
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]